REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Eugen Teodorovici: Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal. Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei

Eugen Teodorovici: Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal. Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei

Replica API 5 septembrie 2018 | 01:30 453

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, face o declaraţie după anunţul preşedintelui privind suspendarea şedinţei CSAT până la prezentarea unui nou proiect de rectificare bugetară, din care să fie eliminate tăierile de buget de la instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Eugen Teodorovici, declaraţii:

Luna septembrie rămâne neacoperită pentru câteva zone salariale, în cazul blocajului.

La fel şi investiţiile.

La nivel local sunt proiecte în derulare, care pot intra în blocaj.

Nu se pot da despăgubiri pentru cei afectaţi de pesta porcină.

Întârzieri în finanţarea campaniei de toamnă în agricultură.

Guvernul are obligaţia de a cere, nu de a aştepta avizul CSAT.

Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal.

Opinia reprezentanţilor instituţiilor din domeniul securităţii naţionale prezenţi la CSAT diferă de cea exprimată de preşedintele Iohannis.

Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei CSAT.

Preşedintele Klaus Iohannis a suspendat marţi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în care s-a discutat rectificarea bugetară la instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Preşedintele a declarat că a luat această decizie până când guvernul va veni cu un proiect de rectificare în care să renunţe la tăierile de buget de la instituţiile de siguranţă naţională. Klaus Iohannis insistă că avizul CSAT este obligatoriu.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scarba PSD-ista! Puteati sa faci rectificare bugetara la toti pe care-im plangeti si vreti sa-i prostiti acum, ORICAND, asa cum si presedintele va mai spus. La pensii, invatamant, sanatate, salarii..etc. Numai la institutiile de Securitate Nationala NU. Acolo doar cu aviz CSAT. Ori voi ati rectificat acum dupa capul lui dracnea si-a marionetei docile, veorica dancila, si la aceste institutii si NU aveti voie! Nu mai mintiti, manipulate si dezinformati ca nu va mai crede nimeni!
3
0
Foarte corect,sa se dea publicitatii tot ce s-a discutat acolo,ca sa nu mai existe speculatii din partea latrailor lingai de-ai lui Iohannis. Pai ce naiba e ala, rege medieval? Daca totul se opreste la parerile bolnave ale unui singur om,la ce buna pierderea de timp cu voturile? Sa porunceasca ala ce vrea inrunecimea mintii lui si tacere ! Dar atunci sa nu mai existe nici un partid,nici un ONG,pur si simplu el barosanu' curtea lui de lingai si la cacat cu democratia. Si sa se termine cu gratuitatile la CFR,cu maririle de salarii,astea sunt mizerii PSD-iste. Toata romanimea in lanturi !
1
4
Cine mai este si prostul asta?
6
3
Suspendati Presedintele. Organizati alegeri prezidentiale dar salvati ce a mai ramas din Romania pana nu e prea tarziu.
2
4
la voi ciuma rosie axista ceva cu temei?, intalnirea puscariasului cu ciordache, analfabeta vorica, sa-l puna pe un strungar nicolicea secretar general ptr a semna toate nelegiuirile propuse in ideea de a-l scapa pe puscarias de puscarie? Voi ati fost vreodata corecti?, niste lichele ordinare
7
5
Citiva ani nu avea nimic pe numele lui da se cara parca cu un Ferrari in declaratia de Avere nu aparea nimic,,sarac si curat".
5
1
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
5
7
Daca nu bea o sticla de vodka de dimineata i tremura mainile toata ziua
6
0
mai analfabetule taiati banii de la primarii ,nu se poate ca un bou cu doua clase sa primeasca 14.000 lei salariu ,pensiile speciale pt parlamentari ,nu i-a fortat nimeni sa mearga in palament .asa faceti rost de bani handicapatule
13
5
klaun iohannis, zis si cap-de-lemn n-a mai suportat o sedinta asa de istovitoare si plecat in vacanta, nu conteaza ca tara poate intra in blocaj, un asemenea prostan profita de functia pe care o detine doar pentru a-si sarisface dorintele personale marunte, de om submediocru. E un tampit.
11
10
Sunteti niste mamaligi! Va face KWJ cum vrea el. Halal guvern!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218