REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Eugen Teodorovici, veşti bune pentru bugetari: Valoarea voucherelor de vacanţă creşte spectaculos în extrasezon

Eugen Teodorovici, veşti bune pentru bugetari: Valoarea voucherelor de vacanţă creşte spectaculos în extrasezon

Replica API 7 septembrie 2019 | 00:00 316

sursa foto: Up Romania

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, sâmbătă, la Deva, că valoarea voucherelor de vacanţă ar putea creşte de la 1.450 de lei la 2.080 lei în extrasezon, un proiect în acest sens aflându-se în dezbatere publică, transmite news.ro.

Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, la Deva, că o discuţie despre majorarea valorii voucherelor de vacanţă în extrasezon a fost iniţiată cu operatorii de turism.

”Avem o idee legată de voucherele de vacanţă, în extrasezon. Ştiţi că noi astăzi dăm 1.450 lei pentru sezon şi am spus să verificăm dacă operatorii de turism ar dori, desigur şi cei care beneficiază de aceste facilităţi, şi de extindere a sezonului, să spunem aşa, şi să alocăm 2.080 lei. Este o discuţie în derulare”, a declarat Teodorovici.

Practic, beneficiarii acestor vouchere pot opta să îşi petreacă vacanţa în lunile octombrie, noiembrie sau martie, aprilie, când, de regulă, se înregistrează un număr redus de turişti şi vor primi voucherele majorate.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
www.replicaonline.ro patronul-echipei-dinamo-bucuresti-trimis-in-judecata-evaziune-fiscala-de-milioane-de-euro-402248
0
0
aceste vauchere nu au facut decat sa creasca preturile care practic s-au dublat la cazare inclusiv pensiuni ridicate pe bani europeni nerambusabili de neamurile pesedeilor pretind si 230 lei pe noapte de cazare
2
1
www.replicaonline.ro anghel-pwc-romania-diminuarea-deficitului-de-incasare-a-tva-ar-insemna-circa-10-miliarde-de-lei-in-plus-la-bugetul-romaniei
2
1
Psd si pomenile lor pt multi din angajati pe pile si bani frumosi pt a face figuratie in institutiile statului.tu va n gura de derbedei si bonurile voastre de vacanta mizerabile
4
2
Muie la toti asistati sociali de la stat!
11
4
pai voucerele tocmai au scos mafiotii din turism in zona alba adica a platii taxelor si impozitelor, legea e si pentru privati dar daca nu dau bonuri e treaba angajatilor ca se multumesc cu putin sau a patronilor care nu sunt cu plata taxelor la stat la zi adica fac evaziune fiscala. Se stie, patronii dau si bonuri de masa cate 5 sau 10 pe luna la un angajat pentru ca la un angajat legal 3 erau la negru deci de unde sa dea acum voucere de vacanta ca astea se dau nominal?
6
7
Abea asteptam sa vina turisti in decembrie la mare avem hoteluri destule si o sa avem incasari mari
7
1
Nu merita nici unii patroni din turism vouchere. Unii patroni merita faliment nu cadouri de la PSD. Turism de " elita" facem in Romania.
8
3
Nu cred ca e corect. banii statului se duc la multi mafioti din turism care tin preturile ridicate artificial datorita voucherelor. Plus ca multi trantori care muncesc la stat nu merita vacante
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614