REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Eugen Teodorovici vrea să scape de unii dintre colegi: 'Susțin principiul unui Guvern mult mai suplu, cu ministere mai puține ca număr'

Eugen Teodorovici vrea să scape de unii dintre colegi: 'Susțin principiul unui Guvern mult mai suplu, cu ministere mai puține ca număr'

Replica API 12 septembrie 2019 | 01:10 469

Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor, a declarat că scenariul remanierii este mai probabil decât cel al unei restructurări a Guvernului, și în urma ședințelor pe care le vor avea cu specialiști juridici, vor decide cu ce variantă se prezintă în fața Parlamentului, potrivit Mediafax.

„Au fost discuții și ieri, la Cex, pe aceste două variante, fie remaniere, fie restructurare. Înțeleg că este mai simplă calea remanierii, acolo unde este necesară de jumătate plus unu din ce prezenți în sală. Mai departe, celelalte variante sunt cele pe care juriștii le vor prezenta.Cei ce se ocupă de parte juridică ne vor explica și prezenta care sunt variantele, care sunt poribilele scenarii și se va alege unul dintre acestea și vom veni în Parlament.”, a declarat Teodorovici.

El a afirmat că încă susține ideea unui Guvern mai mic, dar cu oameni determinați, iar în Parlamentul României există destui oameni pe care să se poată baza.

„Susțin pricipiul unui Guvern mult mai suplu, cu ministere mai puține ca număr, cu oameni foarte determinați la conducerea acestora....Sunt mulți oameni de bună credință, chiar și în Parlamentul României.”, a spus social-democratul.

Despre o nouă colaborare între PSD și foștii colegi de guvernare, grupul ALDE, viceprim-ministrul interimar consideră că nu este momentul să „mergem cu astfel de scenarii”.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plecati...La rhova langa DRACnea si voi k-ati nenorocit si-ati furat de-ati ingropat tara asta in datorii! Ce-ausescu le-a platit pe toate dar a construit o tara si-o economie de-a speriat lumea! De-asta a si fost eliminat. Voi nenorocitilor ati distrus tot! Dar tot. Si-avem datorii de peste o suta de miliarde de euro!!! Cum asa cand in tara asta nimic nu s-a facut! Cum dew sunteti voi milionari??? HOTILOR care ne-ati furat si in continuare furati si prostiti poporul asta necajit!
2
0
ati facut zeci de ministere ca sa va angajati rudele amantele boracii si sa sifonati banii tarii .cine a facut atitea ministere nu tot voi jegurile din pesede ?
4
0
Bravo! Incepi sa-ti revi, d-le Teodorovici: da, un guvern mai suplu, cu ministere mai putine, cu oameni competenti, determinati la conducerea lor. Sunt prea multi incompetenti, care "taie frunze la caini".... pe banii nostri, din impozitele noastre.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369