REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Eurodeputatul care îi răspunde lui Dăncilă: O marionetă agramată a corupţilor. Nu putem avea nimic în comun

Eurodeputatul care îi răspunde lui Dăncilă: O marionetă agramată a corupţilor. Nu putem avea nimic în comun

Replica API 3 decembrie 2018 | 02:10 360

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, referindu-se la declaraţiile Vioricăi Dăncilă care l-au vizat, că, întrucât îi ”separă şi dreptatea, şi abilitatea de a vorbi limba maternă”, nu pot avea nimic în comun. El afirmă că premierul este ”o marionetă agramată a corupţilor”.

”Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un , fiindcă aş fi atacat România. Această marionetă agramată a corupţilor se identifică, deci, cu ţara şi mă îndeamnă să ignor şi să văd ”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Preda.

El a ţinut să-i transmită şi un mesaj direct premierului Viorica Dăncilă.

”Vreau să-i transmit şi eu un lucru simplu: “doamna prim-ministru, întrucât ne separă şi dreptatea, şi abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în ţară, tocmai văzând dezastrul pe care l-aţi produs. Voi face tot ce e omeneşte posibil pentru a vă îndepărta de la putere şi pentru ca neghiobii care îşi folosesc poziţiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, i-a transmis Preda Vioricăi Dăncilă..

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat, sâmbătă, pe europarlamentarii care au susţinut adoptarea unei rezoluţii a Parlamentului European privind statul de drept din România. Ea a spus că înainte erau doar Monica Macovei şi Cristian Preda, dar acum au fost mai mulţi cu această atitudine.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
2
0
si la ....prostii va pricepeti cu totii! Fiti oameni seriosi cand trebue , deschide-ti ochii mari si nu votati, golani !
3
0
iar va certati intre voi creiere de unt de arahide?
0
4
preda , te-ai folosit de udrea , perversule ! tu esti mai prost decat prevede grila parl euro , ai ajuns dintr-un accident acolo ,mars acasa tradator scarbos , macovist impertinent !
1
9
Stafia asta n-are ce cauta in fruntea guvernului. Avea PSD-ul oameni cu scoala ,dar trebuia o agramata care sa raspunda si sa faca la comanda politica. Veorica Ana -Grama, asta este numele ce trebuie sa-l poarte.
6
3
jigodia asta i-si permite sa jigneasca primul ministru mai ales ca e femeie ...l....bai PADUCHE BAI TRADATORULE ....BAI HEMOROIDULE VANDUT CU HOASCA DE MACOVEI VEI FI JUPUIT DE VIU IN FATA ROMANILOR NENOROCITULE ZDREANTA NATIONALA
3
8
acest preda este suma altor dejectii mai mici ,raspandite prin Romania ,pe site-uri, prin internet ,dar a venit vremea sa incepem sa stoarcem acest puroi al natie, sa tratam aceasta infectie maligna a societatii romanesti preda, muresan ,macovei ,orban, iohannis ne cacam pe voi va mai voteaza dracu ca nici cei mai imbecili romani nu va mai au la inima !Muie vot.
3
11
Romanul de mai jos egal maaare psdist
7
2
cine vorbeste... , nici nu stie ce scrie si nici sa scrie nu stie.
0
4
Daca primul citat e secretia creierului acestei dejectii umane ce se numeste cristian preda - scris asa, cu minuscule - atunci insul asta e cel mai mare agramat. Cati cititori onesti pot spune ca au inteles cu adevarat ceva din ceea ce a debitat singurul neuron valid al kktului astuia? Nu e buna Dancila, n-a facut nimic bun. Fie si asa! Dar gunoiul asta ce a facut pentru tara lui, cea care i-a oferit aceasta sinecura in Parlamentul European? Nimic! O scursura, in linia lui Macovei sau Tokes... Esecuri ale naturii umane... Sictir, jigodiilor!
5
10
gunoaie umane, ptr ca sunt mai multe si eu spun ca toate-ciuma rosie
7
9
Bai acd singurul gunoi uman esti tu pesedeu josnic si ingrat tu si toata pleava voastra de comunisti fesenisti
18
6
Preda esti un gunoi uman, o dejectie imputita . Ca si betiva aia ordinara sunteti de cea mai joasa speta. Ar trebui sa nu mai aveti cetatenie romana.
7
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218