REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Eva Jumătate, la „Vocea României”? Românca de 11 ani care a ajuns în finala „Suedezii au talent” a fost chemată la show-ul de la PRO TV

Eva Jumătate, la „Vocea României”? Românca de 11 ani care a ajuns în finala „Suedezii au talent” a fost chemată la show-ul de la PRO TV

Replica API 6 mai 2019 | 00:00 831

Eva Jumătate

Românca de doar 11 ani care a reușit să ajungă în finala „Suedezii au talent” a intrat și în atenția producătorilor de show-uri de talente din România. PRO TV, care are două astfel de producții, a ofertat-o. Deși nu este la prima perfomanță în afara României, abia acum Eva Jumătate a primit o ofertă din țara natală a părinților ei. Imediat după ce s-a aflat că o româncă de doar 11 ani este în finala de la „Suedezii au talent”, producătorii de show-uri de talente din România au început să se intereseze de ea.

Conform surselor noastre, o primă ofertă a venit din partea PRO TV, trustul care și deține licența pentru formatul internațional al show-ului de talente. Se pare însă că producătorii nu i-au propus să concureze doar la „Românii au talent”, ci i-au oferit posibilitatea să aleagă între acest show și „Vocea României”. Eva Jumătate, românca de 11 ani, la „Vocea României”.

În momentul de față, părțile nu au semnat încă vreun contract, totul fiind la nivel de discuție. Se pare însă că micuța talentată a ales să participe la „Vocea României”, fiind un concurs de tip nou pentru ea. Chiar dacă se va prezenta în fața publicului din România, Eva nu are de gând să se stabilească la noi în țară. Nici măcar în țara adoptivă, Suedia, nu vrea să rămână, ci speră să ajungă în America, acolo unde speră să-și îndeplinească visul.

Eva Jumătate, românca de 11 ani, la „Vocea României”. Românca a fost trimisă direct în marea finală de la „Suedezii au talent” „Când mă fac mare o să locuiesc la Hollywood. Pe Ariana Grande o admir cel mai mult și un pic pe Billie Eilish. Vreau să fiu mai bună decât Ariana Grande și Beyoncé”, a declarat Eva la Interviurile Libertatea. E o mică celebritate în Suedia Eva Jumătate a atras atenția românilor în momentul în care unul dintre jurații de la “Suedezii au talent” au apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în marea finală, însă micuța nu este la prima experiență muzicală într-o emisiune concurs.

Eva a reprezentat Suedia în Italia, la festivalul „Sanremo Junior”, a câștigat concursul „Shooting Star” în 2017, iar un an mai târziu a luat medalia de argint în cadrul aceluiași show. Chiar dacă nu a luat marele premiu de la „Suedezii au talent”, Eva s-a numărat printre cei trei mai votați concurenți.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca alte tari romanii pot iesii in evidenta pentru ca in romanica jidovii fac ce vor ei,la jidanovision 2019 romanica este reprezentata de o evreica canadiana,muiepesde pupati mai departe dosul lui netaniahu
0
1
Felicitari : un roman cu care ne mandrim !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218