REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Evacuare cu acte de vandalism şi acuzaţii de cămătărie, la Eforie Sud - vezi VIDEO!

Evacuare cu acte de vandalism şi acuzaţii de cămătărie, la Eforie Sud - vezi VIDEO!

Replica API 14 ianuarie 2014 | 00:00 692

A fost necesară intervenţia poliţiştilor

A fost necesară intervenţia poliţiştilor

Scandal, ţipete şi uşi sparte! Aceasta a fost atmosfera de pe strada Mihai Eminescu din Eforie Sud. Două familii au fost la un pas de a se lua la bătaie, războindu-se pe un imobil. Ambele susţin că au acte care să dovedească a cui este casa, acuzându-se de acte de vandalism. Pentru a calma spiritele, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor.

Două tabere şi acuzaţi grave, motiv pentru care a fost nevoie de intevenţia oamenilor legii pentru a calma spiritele. Cea care a explicat despre ce este vorba a fost Adriana Petre, cea care susţine că-i aparţine imobilul. "Da, este un cămătar, care mi-a spart uşa la casă. Da, mi-a luat casa. Am făcut un împrumut la el, la Ismail Levent, de 25.000 de euro şi el a trecut pe hârtie 40.000 de euro. Acest cămătar ne-a spart uşa, ne-a spart casa. Avem acte care dovedesc faptul că imobilul este al nostru. Acte de la instanţe, definitive şi irevocabile. În Mangalia a pus foc la casă, a dat şi de acolo lumea afară. Mi-a luat şi mie casa acest cămătar şi uitaţi acum cum mi-a spart uşa. Casa este a tatălui meu, iar împrumutul l-am făcut acum patru ani. Până şi actele le-a falsificat. Mai exact, casa era a mea, iar copiii au făcut împrumutul, după care am mers în instanţă şi am câştigat. Nu avea cum să facă împrumut pe casă când eu eram în acte proprietari. Şi asta este", a spus Adriana Petre. Din câte se pare, la mijloc situaţia este ceva mai încâlcită, fiind vorba de acte de donaţie între părinţi şi copii, litigiu şi executări silite. "În momentul evacuării s-a întâmplat următorul fenomen: dânşii au venit cu un executor judecătoresc şi nu au luat în consideraţie actul dânsei, al Adrianei Petre, că este proprietară, spunând că ea nu apare în acte...", a spus o rudă a Adrianei Petre. De cealaltă parte, Ismail Levent susţine că a cumpărat casa la o licitaţie în anul 2011. "Ei mi-au spart mie casa. Să arate acte dacă e casa lor. E proprietatea mea, ei au spart uşa şi eu o repar. Au venit ei cu acte false acum. Casa a fost scoasă la licitaţie şi eu aşa am cumpărat-o. Şi dânşii au făcut mai multe infracţiuni să o obţină înapoi. Am toate actele de la Tribunal. Am procesul verbal de evacuare, am tot. Spun că sunt cămătar, să dovedească ei că sunt cămătar", a spus Ismail Levent. Şi scandalul a continuat, fiind necesară intervenţia oamenilor legii pentru a calma spiritele.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367