REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Evenimente în weekend la Constanța. Jandarmii asigură ordinea și liniștea publică

Evenimente în weekend la Constanța. Jandarmii asigură ordinea și liniștea publică

Replica API 21 februarie 2020 | 09:17 238

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii se vor afla în zonele arenelor sportive unde se vor desfășura meciurile programate pentru acest weekend.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:

• meciul de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - C.S.U. Știința București, partida de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța - B.C. Sirius Târgu Mureș, meciul de fotbal F.C.Farul Constanța - C.S. Concordia Chiajna, sâmbătă 22 februarie;

• partida de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța - C.S.A. Steaua București, meciurile de futsal în cadrul Trofeului Telegraf și Trofeului Liga Old Boys, duminică 23 februarie.

Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent.

În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da-le-as muie cu cacat !!!
1
0
nu este normal ca jandarmii sa faca asta??? stirea da impresia ca se taie frunze la caini la greu si cand au si ei niste evenimente lipsite de importanta la care participa simt nevoia sa cotcodaceasca precum gaina cand se oua.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614