REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Evitați să parcați pe locurile altora! Iată ce se poate întâmpla!

Evitați să parcați pe locurile altora! Iată ce se poate întâmpla!

Replica API 16 decembrie 2019 | 00:34 1615

În municipiul Constanța se practică din ce în ce mai des să lași câte un bilet cu „vorbe dulci” celor care parchează pe locul tău însă se pare că acet obicei începe să ia amploare.

Este vorba despre cazul unei constănțence care a parcat mașina pe locul unei alte persoane, în zona Casei de Culură a Sindicatelor, pentru a fi mai aproape de scară având de cărat lucruri voluminoase și grele. Știind că a parcat pe un loc închiriat aceasta transmite pentru „Replica” că și-a lăsat și numărul de telefon pe bordul mașinii așa cum se practică și este omenesc.

Când s-a întors la mașina, constănțeanca și-a găsit mașina vandalizată de proprietalul locului de parcare. Acesta i-a scris pe geamurile din partea stângă a mașinii cu un marker portocaliu și pe lângă acest fapt a avut grijă să îi smulgă și unul dintre ștergătoare. „V-ați făcut un obicei să parcați pe acest loc plătit de altcineva! Cu nesimțire lăsați și un număr de telefon inexistent. Next time mesajul va fi scris cu vopsea” a fost mesajul scris pe geamurile mașinii. Proprietara admite că a greșit parcând acolo însă un astfel de comportament este extrem de exagerat. De menționat este și faptul că aceasta nu locuiește în zona unde i-a fost vandalizată mașina. Pe un grup de Facebook proprietara mașinii a și postat un mesaj pentru autorul faptei: „Da știu ca era locul tău de parcare și știu ca îl plătești dar am parcat acolo pentru că era aproape de scară și am avut de cărat câteva chestii voluminoase, însă ți-am ocupat locul de parcare 2 ore și am lăsat și numarul meu de telefon. Că mi-ai ridicat ștergatoarele nu face nimic, așa se procedează însă, totuși, nu trebuia să tragi în halul ăla de ștergatorul drept să-l scoți din mecanism”.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Labagii pulii! Cititi in mortii vostri HCL si o sa vedeti ca locul de parcare va apartine de la ora 17 00pana la ora 08 00 de Luni pana Vineri
13
6
ghetto city harpacas si cucuruz porci taiati pe trotuar
4
0
112, plangere penala ptr. distrugere. Simplu.
9
1
SI PE STRADA NICOLAE IORGA NESIMTITI IMI PARCHEAZA IN FATA PORTII PENTRU A NU MAI PUTEA IESII DIN PARCA CU TOATE CA AFUSAT PE POARTA SEMUL CA PARCAREA E INTERZISA!!
2
6
Mars de aici vita ipocrita! Ce s a intamplat? Dupa ce ti ai frecat genitalele la videochat ca sa iti iei bolidul ala, ai ramas fara bani de parcare? Vai de capul vostru de femei independente emancipate si parvenite. Dupa parerea mea bine ti a facut. Pune mana si sterge cu niste diluant ca iese si data viitoare nu mai parca pe locul altora gandindu-te numai la tine. Omul a platit pentru loc si e indreptatit sa vina sa parcheze cand vrea el, nu trebuie sa astepte dupa corporatiste proaste pana isi cara ele bagajele. Si nu mai cauta sa iti faca altii dreptate pe Facebook pt. ca esti femeie.
4
11
Suni la112 si-l bagi pe smardoi la distrugere, lasa-l dupa sa planga prin instanta.
13
2
sa sugeti pula si cactul ROMANILOR ! zdrente etrnice care mancati cacat la adresa noastra! se stia ca noi romanii, marea majoritate suntem corecti, cinstiti, inchidem ochii, plecam capul, de prosti ce suntem! machidonii si tiganii au inceput sa isi scoata coltii si sa aibe figuri in cap! de unde au ei bani de masini scumpe si de parcare nu?
12
0
intre orele 09-17:00 pe locurile de parcare poate parca oricine! nu ti-ai luat parcare privata cu 180lei pe an martalogule.
19
6
Bun, a parcat unde nu trebuia, dar pt treaba asta iese mai rau platitorul parcarii, ca poate fi acuzat de vandalism, si sa vezi acolo amenda, unii nu gandesc inainte.
18
1
Nici un tir nu l descarci in 2 ore. Parchezi,descarci,muti. Doamna se plange ca n a platit 300 lei. Dar de unde a tras doamna concluzia ca proprietarul n avea si el sacosi baxuri copil de carat?
12
3
Ba,astia care o ard cu "afara" plecati in pwla mea si lasati ne! Luati o tare cu trenu k e gratis si poate va dadea dragnia si avion gratis si duceti va in pwla mea si nu va mai intoarceti! Asa or sa fie mai putine gunoaie pe strazi si nici probleme cu parcarile nu o sa mai aveti! Vrem sa ne fie dor de voi!
10
2
Daca tot va place pe afara, propun primarului sa scoata locurile de parcare la licitatie si in loc sa platiti 2 lei pe an, sa platiti parcare ca afara! Adica foarte multi bani! Pe afara locurile de parcare sunt cam cat o masina
8
3
"Afara", mocangiu mic ce esti, platesti si in fata casei si oriunde! Si oriunde parchezi, daca nu platesti, iti iei amenda sau iti este ridicata masina! Nu e moca k la noi! V ati obisniut cu mocangeala! "Afara" nu primesti nimic gratis! Si tot afara, daca nu platesti amenzi etc, in unele "afara" este 10 euro ziua de puscarie sau ramai fara tomberonul pe roti, ca atat iti permiti sa iti cumperi!
10
2
Plata locurilor de parcare este o ilegalitate si o teapa data poporului data de clasa politica ca si multe altele, gen rovinieta cu care romanul sa obisnuit si o plateste. Afara nu se platesc locurile dar cine nu e rezident al zonei si parcheaza acolo este pasibil de amenda. Locuri de parcare cu plata sunt disponibile desigur la 2 3km distanta pentru ei. Asa se incurajaza si folosirea mijloacelor de transport si toata lumea fericita fara scandal si circ care sa recunoastem noua ne place deoarece ne-am obijnuit cu el zi de zi.
5
5
Aici unde traiesc eu nici nu se gandeste cineva sa parcheze pe locul altuia pt.ca cel ce detine locul cu acte suna la politie si vin aia in 5 minute cu amenda si amenda nu este mica,doar politisti il sanctioneaza pe smecher proprietarul nu isi face singur dreptate.
13
0
Nu dragilor,locuri de parcarr sunt!intradevar,nu aproape de domiciliul vostru!aveti masini de 100000 de euro si n aveti 176 lei pe an!hai sictir!vreti totul moca,asa i place romanului,moka!
7
9
sa-mi bag p..la in mortii si in primaria lor de kkt. CUM poti verifica rapid daca un loc de parcare este rezervat sau nu ? de unde stii ca l-a platit cineva sau nu ? poate gasesti un loc liber, sa zicem nr 15 si nu stii efectiv daca poti parca linistit sau este deja platit ! cacatii dreaq cu babu si fagamuia lor.
20
3
Cand ai opel poti sa parchezi unde vrei, ca doar ai masina nemteasca.
4
4
Suntem un oras cu multi retarzi in libertate, eu am gasit cauciucurile taiate doar ca am parcat pe un trotuar in fata blocului. Si acestei persoane ii dadeam buna ziua ori de cate ori o intalneam. Doar ca ea parca mai des acolo si considera ca daca locuieste in blocul de langa trotuar este al ei. Domeniu public se numeste, nu e parcare privata, nimic, doar ca ei declara ca sunt smecheri. Smecheria se plateste legal, acum sau mai tarziu. Eu am incredere in politie si in martorii care l-au vazut. Totul s-a intamplat in Poarta 6.
13
1
mai mult ca sigur parcai ilegal acolo, dar nu cred ca conta pentru tine. Macar vorba romaneasca o stii, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.
7
3
Parcarile trebuie sa fie publice si nu private.
20
4
Un popor de rautaciosi am devenit, am si eu loc de parcare inchiriat de la primarie, dar cand mai gasesc cate unul parcat pe locul meu nu ma apuc sa arunc cu vopsea pe masina sau mai stiu eu ce. La randul meu se poate intampla si mie aceeasi chestie, sa parcehz pe locul altcuiva pentru o ora-doua. Natie de primate am ajuns.
24
3
Jegoasa specie de om mai este si romanul!
17
6
Nu mai inchiriati locuride parcare. Astfel se rezolva problema parcarilor. Si jegosii din primarie si politia locala raman fara obiectul asta de activitate. E nevoie doar de putina toleranta. Hai ca putem sa fim si amabili unii cu altii. Altfel nu o sa mai avem loc in oras. Hai sa i disperam putin pe angajatii primariei si ai politiei locale. Sa nu mai vanda parcari. Parcam unde gasim loc si megem pe jos putin mai mult.
16
6
Make nu stie decat de oi! Ce altceva poti vorbi cu el? Si de branza! Si beheheheee!
16
0
DE CE NU SE LICITREAZA LOCURILE DE PARCARE ?
8
7
Eu incerc de ani de zile sa inchiriez un loc de parcare dar fara succes.Si astfel sunt nevoit sa parchez masina la sute de m distanta de bloc. Intr-o zi am gasit loc linga niste case din zona timp in care a iesit o batrina care m-a apostrofat ca daca voi lasa masina o sa-mi fie avariata ca ei au mai multe masini. Mentionez faptul ca nu am parcat-o in dreptul portii. Cind i-am spus ca este domeniou public si parchez unde gasesc loc i-a venit dracii mai rau si mi-a spus sa o mut ca este in dreptul casei lor. Astept un raspuns din partea primariei in legatura cu acest aspect.
9
4
Daca cineva plateste pt un loc de parcare, de ce se mai comenteaza atat? Pt ca e plin orasul de frustrati, retardati si alte specimene care au masini scumpe dar n au bani de benzina, parcare etc.
17
16
Aia era in pwla si ala ii scria biletele pe masina
15
3
Toti bulangii au locuri platite. Desfiintarrea lor urgent. N au bani sa si spele masinile dar au loc de parcare.
22
13
Ok bulanule ai.platit locul de parcare , femeia a gresit fafeai o poza si trimiteai organelor abilitate cum e normal eu daca greseam si tu orocedai asa cu mine iti taiam tendoanele bagamias pula in tine de homosexual parvenit! Nu faci tu legea bai tarane ca nu traim in anarhie! Dreptatea e la tn suta la suta dar nu asa se procedeaza ! Ce ma opreste pe mine sa ti dau un lumn direct in maxilar? Data viitoare fa in rasa ta o poza si anunta politia locala
21
13
ce batausi sunt romanii dar baiii cand smecherii astia din parlament v au furat tara unde erati ma? salbaticlor... cum sa nu vinzi resursele tarii cu asemenea prosti? oricum nu ati fi apreciat, la ce salbatici si retardati sunteti cred si eu, hotii isi schimba doar culorile pt ca prostul voteaza cand cu galben cand cu rosu... o oaie nu ar mai vota aceste culor dar cum voi sunteti mai prosti ca o oaie ne meritam soarta
21
4
ce atata vorba! Doamna! Ii panditi masina si.ii faceti urmatoarele: taiat cauciucuri smulse stergatoare zgariata masina sparte oglinzile Si sa vedem.daca data viitoare mai face jegul ceva! F al in gura!
18
25
Cum vine asta cucoana doua ore? Ce erai in parcare cu plata s-o lasi si cinci zile?Omul o fi asteptat sfertul academic si si-a pierdut rabdarea ca si timpul lui costa bani.Acum si pentru celalalt lucrurile nu sunt normale.Maine i se poate intampla si lui,ca nimic nu e imposibil, dar te porti mai elegant in represalii nu chiar ca un needucat.Educatia si disciplina lipseste cu desavarsire la noi.
30
13
...solutia este sa se termine cu locurile de parcare rezervate. Primul sosit primul servit!...dar ce sa ceri de la o primarie ticaloasa care se bucura la orice taxa...muie psd1
49
20

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102