REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ewan McGregor a fost prezent la premiera filmului ''Doctor Sleep'', o continuare a clasicului ''The Shining''

Ewan McGregor a fost prezent la premiera filmului ''Doctor Sleep'', o continuare a clasicului ''The Shining''

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 262

Ewan McGregor, foto Reuters

Actorul britanic Ewan McGregor a fost vedeta prezentării în premieră mondială marţi seară la Los Angeles a filmului "Doctor Sleep", o continuare a peliculei clasice horror "The Shining" (1980), relatează EFE.

Cinematograful Regency Theater din Los Angeles a găzduit premiera acestui film regizat de Mike Flanagan, cunoscut pentru "Gerald's Game" (2017) şi serialul "The Haunting of Hill House" de Netflix.

Premiera a avut loc fără probleme, în pofida ameninţării pe care o reprezintă incendiul de vegetaţie Getty, ce afectează o parte din vestul oraşului Los Angeles şi care a determinat anularea premierei mondiale a filmului "Terminator: Dark Fate".

Ewan McGregor, câştigător al unui Glob de Aur pentru miniseria TV "Fargo" şi care va reveni în universul "Star Wars" într-un serial despre Obi-Wan Kenobi, şi-a făcut apariţia în cinematograf într-un costum gri închis şi un pulover bleumarin şi afişând o barbă impunătoare.

A strălucit pe covorul roşu şi actriţa Rebecca Ferguson, îmbrăcată într-o rochie neagră cu intarsii metalice.

"Doctor Sleep" este adaptarea pentru marele ecran a romanului cu acelaşi titlu, publicat în 2013 de scriitorul Stephen King, şi care reprezintă o continuare a cărţii "The Shining", publicată în 1977.

Ewan McGregor îl interpretează pe Danny Torrance, copilul din "The Shining" şi care a devenit adult în "Doctor Sleep".

În noul film, Danny Torrance luptă împotriva dependenţei de alcool şi a traumelor din copilărie, în timp ce încearcă să ajute cu puterile sale parapsihologice o tânără care deţine, de asemenea, abilităţi extraordinare.

Adaptarea pentru marele ecran a romanului "The Shining", în regia lui Stanley Kubrick şi cu Jack Nicholson ca protagonist, este considerată o capodoperă a cinematografiei.

Lungmetrajul "The Shining" este celebru şi pentru ciocnirea între două viziuni artistice, cea a lui Stephen King şi cea a lui Stanley Kubrick, având în vedere că scriitorul a reiterat în repetate ocazii că detestă filmul din 1980.

"Doctor Sleep" va fi lansat în cinematografele nord-americane în data de 8 noiembrie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614