REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

Replica API 21 noiembrie 2020 | 12:49 3032

În contextul intrării oraşului Constanţa în carantină, elevii şcolilor de şoferi au intrat în panică, gândindu-se că examinările ar putea fi suspendate. Se pare că, pentru un moment, până la noi ordine, lucrurile se vor desfăşura ca până acum, iar cei care îşi doresc permisul de conducere pot susţine examenele în continuare.

Începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20:00, oraşul Constanţa a intrat în carantină din cauza faptului că rata infectărilor cu coronavirus a depăşit cu mult cifra de 3 la mia de locuitori, ajungând până la 9.35. În acest context, elevii şcolilor de şoferi, care urmăresc să obţină permisul de conducere în perioada imediat următoare, au intrat în panică la gândul că şcolile de şoferi ar putea să îşi suspende activitatea, iar examenele teoretice şi cele practice ar putea fi suspendate. Se pare că, până la noi ordine, lucrurile vor funcţiona normal.

Elevii pot susţine examene în continuare

Elevii şcolilor de şoferi din Constanţa nu au de ce să îşi facă griji în acest moment. Chiar dacă oraşul se află în carantină, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regim Permise de Conducere, examinările nu s-au suspendat. “La acest moment nu s-a suspendat examinarea. Noi lucrăm normal”, au precizat aceştia. Până la noi ordine, venite din partea Instituţiei Prefectului Constanţa, pregătirea elevilor la şcoli este încă permisă, iar aceştia pot continua atât cursurile de teorie, cât şi pe cele practice. Astfel, în acest moment, elevii pot susţine examenele teoretice la care au fost deja programaţi.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Schumacheri-lor, aveti permisul in buzunar si sunteti smecheri, daca vi-l salta politia sariti pe pereti sa-l luati inapoi. Se poate si dupa un an ca e pandemie
0
0
Te pup bosulica, sar mana, treaba merge pentru toata lumea cand esti tu sef
1
0
Sa opreasca macar un an,ca si asa es bata,nu stiu nimica.
3
1
Pai ori e lege ori nu e! Ce examenul acesta este o necesitate stringenta? Mori daca nu-l dai acum in carantina? A dracu carantina? Daca mergi la examen nu ei covid si nici nu-l imprastii si este o necesitate.. moari.Daca te duci la examen nu mori de covid! Numai tampenii si numai aberatii citim! Tara cu curul in sus.Stai in carantina....nuuuu!... mergi la examen de permis.Ori este carantina ori nu este.E lege pentru toti? Nu.Mergeti la examene ,nu primiti amenzi de la politie,aveti liber la circulatie fara pile.
6
1
o aberatie. cetatenii circula cu declaratii pana la alimentara, dar scolerii de la cibducere nu au nici un stres. ii este frica lui varse de la premise ca se subtiaza spaga data prefectului ca sa-l tina in functie.
6
3
Nici Mariana Mitra nu a suspendat meditatiile!
3
0
www.furto.ro
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369