REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Exasperată de atâtea bătăi cu răngi şi târnăcoape, Poliţia închide o discotecă

Exasperată de atâtea bătăi cu răngi şi târnăcoape, Poliţia închide o discotecă

Replica API 13 decembrie 2011 | 00:00 127

Proiect de hotărâre la mâna consilierilor

Proiect de hotărâre la mâna consilierilor

În Ţepeş Vodă, atunci când localnicii nu reclamă furturi, se duc la discotecă, se îmbată, îşi umflă muşchii şi încep să se bată. Bătăile sunt "rupte din rai", mai cu seamă că la ultimele incidente în discoteca din localitate au fost folosite răngi, târnăcoape şi alte asemenea, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa declarându-se îngrozită de apucăturile petrecăreţilor. Pentru a pune capăt "focarului" de violenţă, după discuţii cu aleşii locali din Medgidia (localitate de care aparţine Ţepeş Vodă) s-a ajuns la următoarea concluzie: discoteca va fi desfiinţată.

Măsura desfiinţării discotecii nu este una exagerată, şi nu neapărat pentru că ea reprezintă mediul în care unii beau peste măsură, iar apoi îşi arată veleităţile de luptători cu grebla. Conform oamenilor legii, s-a constatat că societatea care deţine discoteca cu pricina are dosar penal de acum câteva luni, şi asta întrucât s-a dovedit că face evaziune fiscală (nu se dau bonuri nici pentru alcoolul consumat, nici pentru intrarea în local), în plus, muzica este difuzată fără achitarea taxei către Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, cea care gestionează drepturile de autor în domeniu. Aceste concluzii au fost trase inclusiv sâmbăta trecută, atunci când poliţiştii au efectuat un nou control pe linia economic. Totodată, în ultimele două săptămâni, petrecăreţii au încins mai multe runde de bătăi, soldate cu două dosare pentru tentativă de omor. "Decât să rămână satul cu patru locuitori, dacă ceilalţi se omoară între ei la discotecă, mai bine facem această solicitare de închidere a localului. Au existat discuţii cu primarul şi consilierii din comună, iar joi, când aceştia se vor întruni în şedinţă, pe ordinea de zi va figura un proiect de hotărâre privind închiderea localului pentru următoarele 3 luni măcar. Sperăm să fie aprobată hotărârea", au precizat reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Vom reveni.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218