REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Excelența, premiată prima dată la Medgidia, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Excelența, premiată prima dată la Medgidia, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Replica API 6 octombrie 2017 | 22:13 364

Ziua Internațională a Educaţiei este sărbătorită de instituțiile de învățământ în fiecare an, la data de 5 octombrie, în peste 200 de ţări, prin manifestări menite să pună în valoare tradiţia şi împlinirile sistemului educațional.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Medgidia a premiat excelența rezultatelor școlare a două eleve eminente, care au obținut nota 10 la examenul de capacitate și respectiv examenul de bacalaureat, în anul școlar 2016-2017.

Festivitatea de premiere a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal, unde Nicoară Antonia Elena, absolventă a Școlii Gimnaziale ”Constantin Brâncuși” a fost felicitată de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. Eleva a primit un buchet de flori, o diplomă și un premiu în valoare de 2250 lei. Este pentru prima dată când municipalitatea locală răsplătește excelența rezultatelor școlare.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 52 din data de 23 martie 2017:

”Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia care obțin nota 10 la examenul de capacitate vor fi premiați cu suma de 2250 de lei, reprezentând contravaloarea a 500 de euro, o diplomă de merit și un buchet de flori. Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat vor fi premiați cu suma de 4500 de lei, reprezentând contravaloarea a 1000 de euro, o diplomă de merit și un buchet de flori.”.

În cursul zilei de mâine și eleva Bratu Maria Alexandra, absolventă Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” urmează a fi premiată cu suma de 4500 lei.

”Educația a reprezentat întotdeauna prioritatea zero a activității mele profesionale. O educație de calitate reprezintă cheia tuturor reușitelor profesionale iar dezvoltarea societății românești nu poate fi făcută fără investiția noastră în educație. Felicit încă o dată copiii și cadrele didactice implicate în amplul și complexul proces educațional”, a declarat edilul municipiului, Valentin Vrabie.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari dlui Vrabie! Toate initiativele dansului ar trebui copiate de toti primarii din tara!
0
3
Valerica sa fie si el primul in ceva va premia astfel:cea mai buna prostituata minora,cea mai batrana prostituata,cel mai prolific proxenet si nu in ultimul rand ,cea mai buna lovitura de cutit,topor,coasa aplicata vreodata de un asistat social,sanatos tun si bun de munca ,din cartierul Ali-Baba.
3
0
Este NEADEVARAT !! Prima data au fost premiatii elevii olimpici, cu rezultate la concursuri scolare si sportive primarul Mircea Pintilie, apoi Dumitru Moinescu de asemenea a premiat excelenta in educatie...Mai mult chiar a aprobat si o bursa de excelenta... Nu apartine acesteo administratii aceasta initiativa..ghinion..
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367