REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! ANCHETĂ la Băneasa după ce profesorii s-au luat la HARȚĂ!

EXCLUSIV! ANCHETĂ la Băneasa după ce profesorii s-au luat la HARȚĂ!

Replica API 17 februarie 2017 | 10:47 1194

Liceul Teoretic Băneasa pare că a fost prins într-un vârtej al scandalurilor! După ce un elev ar fi foat agresat de un cadru didactic pe holurile instituției de învățământ, iată că apele tulburi au continuat să fie prezente. Astfel, mai mulți profesori s-au luat la harță în cadrul unei ședințe, lăsându-se cu îmbrânceli, păruieli și vorbe urâte. Polițiștii constănțeni au declanșat o anchetă.

Un nou scandal la la Liceul Teoretic cu clasele I-XII Băneasa! În urmă cu câteva zile, cadrele didactice s-au luat la harță, lăsându-se cu injurii, îmbrânceli și "păruieli". Mai exact, în cadrul unei ședințe, o profesoară de limba franceză ar fi început să se certe cu o învățătoare, moment în care "prima a luat-o de păr pe cealaltă, măturând efectiv cu ea podelele unității de învățământ", după cum au precizat cei aflați la fața locului. Oamenii legii din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în acest caz, declanșând cercetările. De precizat este faptul că nici o persoană nu a depus plângere până în momentul de față. Însă, joi, 16 februarie, la unitatea școlară s-a prezentat un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, pentru a analiza situația. "A fost Inspectoratul la Liceu și 400 de elevi au stat toată ziua afară, nefăcându-se ore", au declarat oamenii din localitate. Amintim și faptul că vineri, 27 ianuarie 2017, în timpul pauzei, un cadru didactic de la același liceu din Băneasa, judeţul Constanţa, ar fi agresat un elev în clasa a X-a. Se pare că, potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre un profesor de specialități, Mihai Gora, care ar fi lovit minorul de mai multe ori. La acea dată, ISJ Constanța a transmis că, la nivelul unității școlare, se va constitui o comisie care să verifice faptele sesizate, declarațiile elevului și pe cele ale profesorului, urmând să se procedeze în conformitate cu prevederile legale.

L.C.

EXCLUSIV! Un elev ar fi fost agresat de un cadru didactic, la Băneasa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum gazeta de baneasa e la frizeru sau la biserica.ideea e ca sunt multe asteptari si deocamdata realizari chix. Dreptatea va iesi la iveala cand vom realiza ca numai uniti nu dezbinati vom putea realiza ceva. Un lider care nu reuseste sa isi uneasca subordonatii nu e lider. Fineturi, comentarii cu trimiteri subtile...deh asa e la noi la tara...si noi vrem sa fie ca afara. Aiurea.
5
0
Ai derptate Marcele in localitate mai nimic ci doar scandaluri si numele lui Blagan vehiculat peste tot,nu cumva Paul il pregateste pe el pentru un nou mandat din partea PSD.Alta explicatie nu vad de ce Paul a ramas asa intr- un con de umbra.Cu harta asta nici piata nu a rezistat acum unde mai barfim poate la frizeru sau la biserica nu?
5
0
bine blagane,baga.hai puneti va voi director si poate se va face liniste. atunci nu o sa se mai bata nimeni,o sa fie o armonie totala.stirea,umflata,de prost gust, lipsita de adevar.tiganie,urat.activitate primarie,zero.scandalurile ? le faceti voi sa fie scandaluri. urat.f urat.blagane,esti de pomina.lasa l o data pe paul sa munceasca,il tii din treaba.
4
0
Hai ,mai, nu mai bagati cu moasa, cu vulpile, cu manichiura ?cam searbade comentarii.daca va fortati putin reusiti ceva mai mult.hai ca la articolul din link ati fost mai tari.ati avut chiar si licente lingvistice reusite.nu puteti dezamagi cititorii tocmai acum...show must go on!
3
0
am fost acoo si n-am facut nimic nici incadrari nici rezovari m-am certat si eu cu profesorii m-am facut dw ras rau de tot. isj constanta este o rusine nationaa. stie toata tara.
5
2
Acesta numai articol nu se numeste... Informatii neverificate, neadevaruri, minciuni scrise pe post de stire de ultima ora... Voi ati facut vreun curs de jurnalism?! EXCLUSIV inseamna informatii false pe care vi le da un neica-nimeni!
13
1
Hop hop stie tot a mai platit un articol ca poate poate... Baaa hotilor uitati-va ba in ograda voastra!
8
1
atata timp cat directori sant numiti pe bani sau politic asa se intampla trebuiesc bani recuperati care ia
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614