REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Exclusiv! Bețiv încătușat după ce a sărit la bătaie la un polițist

Exclusiv! Bețiv încătușat după ce a sărit la bătaie la un polițist

Replica API 16 februarie 2016 | 19:38 292

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost încătușat de polițiștii Secției 5 după ce a amenințat și agresat un agent de Poliție! Mai exact, oamenii legii au fost sunați de către soția acestuia, care le-a precizat că Eugen Batală ascultă muzică și este violent.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23.05, când oamenii legii au fost sesizați, prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că soțul ei se află sub influența băuturilor alcoolice, ascultă muzică la volum mare și este violent. O patrulă de Poliție din cadrul Secției 5 a ajuns la locul cu pricina, la apartamentul situat pe strada Profesor Gheorghe Murgoci, moment în care recalcitrantul a ieșit pe casa scării înarmat cu un cuțit și a început să devină și mai violent. Acesta a agresat un om al legii, în sensul că l-a lovit cu pumnul. Polițiștii au intervenit cu promptitudine și au reușit să-l imobilizeze pe individ, încătușându-l. Precizăm că la fața locului au ajuns, la scurt timp, alte două echipaje de Poliție. Agresorul, cunoscut cu antecedente penale, a fost audiat, urmând a se lua măsurile legale ce se impun pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. "Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16.02.2016, inculpatul i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie. Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot", au specificat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102