REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

EXCLUSIV! Cinci CADRE MEDICALE din Constanța, INFECTATE cu CORONAVIRUS

EXCLUSIV! Cinci CADRE MEDICALE din Constanța, INFECTATE cu CORONAVIRUS

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 9261

Cinci cadre medicale din județul Constanța sunt infectate în prezent cu virusul SARS-CoV-2, cel care provoacă boala COVID-19. Potrivit surselor noastre, cel puțin unul dintre medici lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Este vorba despre patru medici și un asistent medical infectați cu coronavirus.

Momentan, acestea sunt informațiile obținute din mai multe surse pe care vi le putem oferi, în condițiile în care reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța refuză în mod sistematic să stabilească o comunicare cu mass-media. Ce-i drept, DSP Constanța a avut o „rătăcire” în relația cu mass-media, în data de 7 iulie, când a emis comunicate de presă, în urma infectării unei angajate a Instituției Prefectului Constanța.

În luna martie, Constanța raporta primul caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre pacientul cu numărul 39, un bărbat de 52 de ani, care lucrează ca asistent-șef la Spitalul Județean Constanța. La acel moment, o investigație de presă făcută de jurnaliștii de la Recorder evidenția acest caz ca fiind povestea primului român despre care statul nu știa de unde a luat COVID-19. Nici până în prezent, DSP Constanța nu a putut stabili cum s-a infectat asistentul-șef de la Spitalul Județean Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dentistul din Ovidiu are Covid?
0
0
Machidoane, cand il rugai sa iti faca dintii mai ieftin , nu era dintar, era dimnul doctor, nu?
8
0
de dintarul din ovidiu de ce nu spuneti?c. Taner e pozitiv.. unii zic ca e grav
4
4
Va rugam cititi interviul dat de Marcel Pavel. De la dubla pneumonie data de covid scuipa sange. I-au facut 45 injectii, din 4 in 4 ore in spital. Acasa i-au mai dat 15 de facut. A fost la un pas de a fi pus la ventilator deoarece nu avea oxigen in sange. Daca inca va luati dupa art rusesti, veti ajunge in mormant. Rusii au reusit cu bombardarea netului in SUA sa-l scoata presedinte pe nebun. Asa ca nu mai credeti orice.
10
6
Mai,,,Ole'' ,cand vei fi apucat de virus,sa-ti aduci aminte de scrierile tale.Toti cei ce fac misto', sa stie ca nimeni,dar nimeni nu va plange dupa moarteaq lor in caz de evolutie nasoala a CXovid,dar nici in alte cazuri. De ce? Toti ,,haterii' au ceva comun,si anume frustrarea nelegitimarii.prostiei lor.Nu luati in seama medicii,lyuati n seama cacatii vosti obisnuiti si atunci muriti in pace! Noi oricum nu va ascultam!!!
8
3
ajungem mai departe de unde am fost,asa i la noi s a nu ne ia altii inainte!
9
3
Traiasca CORONA.Fratiorii mei pupa-vas buriku vostru ala bengos acum in RSR a venit bunastarea.Tot inainte toarasi.
3
2
Pe unde trece Tataru apar infectati? Nashpa.
10
11
Ce medici din judetean? Pe ce sectie?
15
3
Asistentul sef este de la Sp municipal, nu de la cel de Urgenta. Medicii sunt de la judetean , unul, celalalt naiba stie, ca sunt se retosi ca naiba astia.
8
2
Madam Schipor nu stie decat sa numere spagile de la angajari
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102