REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

EXCLUSIV! Declarațiile patronului firmei care deține autocarul implicat în accidentul rutier dintre Medgidia și Cuza Vodă

EXCLUSIV! Declarațiile patronului firmei care deține autocarul implicat în accidentul rutier dintre Medgidia și Cuza Vodă

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:16 534

Autocarul implicat în teribilul accident rutier petrecut între Medgidia și Cuza Vodă aparține firmei Servcom, deținută de Iulian Spânu. Acesta a declarat, pentru ”Replica”: ”Autocarul efectua o cursă regulată, de la Constanța către Medgidia. La intersecție cu Cuza Vodă i-a tăiat un autoturism fața și aici a avut loc toată tragedia. Este distrus și autocarul, da, să vedem cum îl vom lua de aici, pe trailer cred. Urmează să stabilim și pagubele. Acum altele sunt prioritățile: să fie oamenii bine. Șoferul a fost transportat la spital, se numește Mihai Oprică și are până în 50 de ani. Se plângea de dureri la membrele inferioare. Am înțeles că din autoturism au murit 3 și unul este grav. Poliția va face ancheta și va stabili ce și cum. Cert este că șoferul din autoturism a tăiat calea autocarului. Mai multe nu am ce să spun. Sunt într-o stare..., nu-mi vine să cred. Sunt întors pe dos. Vedem după ce se termină toată treaba de aici”.

Amintim că ”la data de 28.09.2017, în jurul orelor 14.00, pe DN 22C, între localitățile Medgidia și Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un autobuz. Polițiștii rutieri se află la fața locului pentru asigurarea măsurilor de afluire-defluire în zonă și pentru salvarea de vieți omenești, alături de ceilalți reprezentanți ai instituțiilor publice. După finalizarea cercetărilor la fața locului, vor fi luate măsurile legale ce se impun”, au transmis polițiștii.

Mai precis, autoturismul marca SAAB rula pe strada Silozului din Medgidia, iar la intersecția cu DN22C, întrucât nu ar fi acordat prioritate, a intrat în coliziune cu autocarul, care circula dinspre Constanța către Cernavodă. Șoferul din autoturism a murit pe loc.

L. C.

DETALII AICI:

PLANUL ROȘU de INTERVENȚIE ACTIVAT: accident rutier GRAV între Cuza Vodă și Medgidia, mai mulți MORȚI!

Situația victimelor din TERIBILUL accident dintre Medgidia și Cuza Vodă

Un angajat al Penitenciarului Poarta Albă a MURIT în accidentul dintre Medgidia și Cuza Vodă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las-o mai moale cu ''putea sa franeze la timp''!!!!Aici nu s-au respectat reguli elementare de circulatie adica acordarea de prioritate!
1
0
are treaba, pentru ca putea sa franeze la timp, acolo este un loc cu vizibilitate mare pentru ambii soferi, mai mult ala cu volanul pe dreapta putea sa-l vada pentru ca autabuzul venea din dreapta, nu poti sti ce s-a intamplat pentru ca din autoturism nu mai are cine sa dea declaratii. Spaga va rezolva cazul si cazanele pe roti vor circula si vor face din pacate alte victime.
0
4
Pai autobuzul ala e fabricat in 1979 ! De unde draq l-a gasit SPANU IULIAN asta ?! L-a cumparat de la REMAT ? Bine ca accidentul nu s-a produs pe ruta Navodari unde rablele trasportatorilor circula arhipline ! Era carnagiu !
2
2
Ce treaba are autobuzul, cand masina ii taie fata si circula cu biteza foarte mare???
8
2
Alea sunt autocare de epoca foarte vechi, an de fabricatie prin 1990 cu multe piese fabricate pe genunchi. Pe siteuri de anunturi unul din ala costa cam 5000 euro Firma are si autocare mai noi 10 -15 ani vechime, dar alea de 30 de ani trebuiau casate demult, chiar sunt un pericol. A si copii patronului se dau in mertane de 60000 euro ca asa e la noi.
3
3
Dupa cum arata ramele geamurilor ala nu a fost autocar nici cand a iesit pe poarta fabricii.E un autobuz nu se stie pe la cati proprietari a trecut si e posibil ca datorita fierariei bune care s-a folosit in trecut la fabricarea lui sa fi protejat bine calatorii.Tragedia e ca politia doar a macanit ca interzice autovehiculele cu volan pe dreapta,n-a facut-o si contabilizeaza morti in nestire.Nu inteleg ce interes are politia sa mentina in trafic masini cu volan pe dreapta mai ales dupa brexit!!!O sa devenim remat-ul fiarelor vechi din regatul unit!!
5
2
Si voi esteti jurnalisti
1
0
Dumnezeu sa ii ierte , e adevarat ca i se poate intampla oricui sa fie implicat intr-un accident rutier, dar astia dupa fatza erau ciori....asa caaaaa
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218