REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV! Detalii ŞOCANTE povestite de tânăra VIOLATĂ: Ca să mă umilească, a urinat pe mine în baie

EXCLUSIV! Detalii ŞOCANTE povestite de tânăra VIOLATĂ: Ca să mă umilească, a urinat pe mine în baie

Replica API 10 februarie 2018 | 01:24 1868

Tânăra de 20 de ani, care a fost supusă la chinuri groaznice într-o agenţie de pariuri sportive din Pecineaga de către fostul iubit, în vârstă de 45 de ani, povesteşte cu durere cele petrecute în ziua respecitvă. Ea povesteşte cum a fost bătută, pusă să facă sex oral şi apoi bărbatul a urinat pe ea.

"Am avut o relaţie de patru ani. Relaţia s-a terminat anul trecut, în august. Toată treaba a început de la nişte mesaje, pe care eu le-am primit trei zile la rând de pe un număr de telefon, neştiind cine este persoana respectivă. Iniţial s-a prezentat ca fiind băiat, ulterior mi s-a spus că este femeie. Noi încă ţineam legătură, să fie frumos, să rămânem prieteni într-un fel, să nu se ajungă la certuri din astea. Nu am vrut să se afle treaba asta. Numărul persoanei respective i le-am dat lui să afle cine este. Când să aflu că acea persoană i-a trimis mesaje cum că l-am minţit şi că mi-am bătut joc, că eu îi ziceam că mă pun să dorm şi că de fapt mă întindeam pe reţele de socializare cu anumite persoane. A venit la agenţia de pariuri. Toate bune şi frumoase, era treaz, nu era beat. În momentul în care a intrat în agenţia mai erau două persoane, doi prieteni. Timp de o oră nu am schimbat nicio replică. A scos bilete. Nu a dat nimic de înţeles. În momentul în care au plecat cei doi băieţi, l-am întrebat dacă a aflat cine este persoana respectivă, a cui e numărul, cine este doamna respectivă şi a început să îmi zică că i-a trimis acele mesaje cum că eu îl mint, că mi-am bătut joc şi că stăteam pe reţele. Lucru pe care eu îl aveam interzis. Eu nu am avut voie să stau pe o reţea de socializare că din punctul lui de vedere era o lipsă de cultură şi o prostie. Mi-a zis să mă pun la masă cu el să îmi arate mesajele. M-am pus. M-a întrebat cu cine am vorbit pe Snapchat. I-am zis cu cine. Un prieten, nimic mai mult. Nu a fost nimic mai mult. Când a auzit a zis că eu l-am minţit şi că la el minciuna se plăteşte. Mi-a cerut să îl servesc cu coniac. L-am servit. Şi de la un pahar s-a ajuns la 900 de ml. Şi în momentul acela a început bătaia: pumni, palme, datul cu capul de masă, ţipete, urlete, telefonul nu a stat asupra mea. Telefonul a fost în permanenţă pus pe masă. Răspundeam la telefon doar cu acordul lui. Nu puteam să vorbesc mai mult pentru că îmi închidea telefonul. Am apăsat butonul de panică la un moment dat, dar firma a sunat să mă întrebe dacă sunt bine. Ce puteam să zic? Nu puteam să spun nimic. Toată treaba s-a întâmplat de la ora 12 la ora 18. În acest timp au intrat doar trei persoane în agenţie, dar niciunul nu a făcut nimic. M-au văzut plânsă. Deranjul lui cel mai mare a fost că eu i-am zis că mă duc la somn şi că de fapt am continuat să vorbesc cu acea persoană, dar nu m-a lăsat să îi explic de ce am continuat să vorbesc.

M-a trimis în baie. M-a pus să îmi fac singură poze dezbrăcată. După aia mi-a făcut el poze dezbrăcată. M-a obligat să întreţin relaţii sexuale orale, ţinând cont de faptul că mi-a făcut şi poze cu telefonul meu. Două dintre poze le-au fost trimise băiatului respectiv, prietenului meu, însoţite de mai multe mesaje obscene. Băiatul nu a deschis mesajele, doar a intrat şi le-a şters. Când a văzut că nu îmi răspunde pe acea reţea de socializare, m-a pus să îi dau mesaje pe cartele. Prietenul respectiv m-a sunat să mă întrebe dacă sunt nebună. Şi ca să mă umilească, a urinat pe mine la propriu în baie. Doar că să mă înjosească. Mi-a turnat suc în cap, apă, coniac. Hainele mele erau ude fleaşcă. Storceam hanoracul de pe mine. M-a sunat o prietenă că vine la mine. I-am zis să vină.

A băut în continuare, a vrut să îmi demonstreze cât de bărbat este el. M-a sunat o fostă colegă şi prietenă. De fapt, m-a sunat întâi iubitul ei. El m-a pus să îi spun multe lucruri obscene. S-a supărat. M-a sunat iubita lui, prietena mea. Şi-a dat seama că situaţia e gravă şi că e o problemă. A sunat pe cineva din Pecineaga. Au venit în faţa agenţiei, unde eram cu el. M-au întrebat dacă sunt bine, le-a răspuns el că da. Dar eram udă toată. S-au oferit prietenii mei să îl ducă acasă.

Eu am chemat poliţia după aia. A venit criminalistica, IML, el a fost reţinut. Se vede pe imaginile de pe camerele de supraveghere ce s-a întâmplat în agenţie. Dar ulterior a fost eliberat din lipsă de probe. Trebuia să fiu omorâtă să fie probe destule?", a povestit tânăra.

Totul s-ar fi petrecut în data de 8 februarie, în incinta unei case de pariuri sportive din Pecineaga. Tânăra în vârstă de 20 de ani lucrează acolo ca operatoare şi susţine că un bărbat în vârstă de 45 de ani a intrat peste ea, a târât-o cu forţa în baie şi a obligat-o să-i facă sex oral. Ulterior, de cum a reuşit să scape, a fugit la Poliţie. Au umblat zvonuri cum că ar fi fost fotografiată de agresor şi că acesta ar fi umilit-o urinând pe ea, însă aceste aspecte nu au fost confirmate de anchetatori. Mai mult decât atât, precizăm că bărbatul este fostul iubit al fetei, ei despărţindu-se în vara anului 2017. Individul a fost iniţial reţinut, după care procurorii au decis să-l lase în libertate întrucât nu sunt suficiente probe şi ceva nu se leagă. Ancheta continuă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urata specie violatorii astea,domnii procurori si anchetatori cred ca sunt perversi sau bolnavi sexual,unul care intretine relatii sexuale impotriva vointei unei persoane se numeste viol si e o fapta deosebit de grava,cum sa il judeci in libertate ,trebuia sa il tina o luna cel putin la racoare poate avea sansa sa dea peste unul care are inclinati sa ..... bulan- in pnt violatori si pedofilii sunt foarte protejati de sistem,nu am intales niciodata cauza...rusine anchetatorilor ca nu au reusit sa adune probe pt arest sau poate nu vor
1
0
Unele comentarii de mai jos, de la cei ca Stanica, Secret, subliniaza posesia unor atitudini medievale, lipsa culturii si evident, prezenta unei gauri negre intre urechi din care nu scapa nici o idee mai luminata.
3
1
trebuia sa-l musti de p-u-l-a ,sa i-o fracturezi,faceai putina puscarie pentru vatamare corporala dar si el ajungea pe la doctoru ciomu sa-l repare
1
1
Sper si ma-ta sa pateasca la fel, sa vedem dupa daca mai ai aceeasi atitudine, infectule!
1
0
Fa fututi morti mati cine tea violat toata vara le.ai supt pula lu aia la magazin acolo si acum te dai violata urata dracu toate sunteti niste curve infecte!
7
6
O curva de 2 lei
7
4
..inseamna ca si tu esti la fel ca ea...din acest motiv ei apararea acestei putori...care se calareste cu tacsu de la 16 ani...s-a umplut planeta de-alde voi...
7
3
Un sifon ieftin si un frustrat violent iar pentru astea sunt suficiente probe
5
1
Comentati ceea ce e de zis , nu il ridicati pe agresor in sus. Aveti habar cate femei patesc la fel ca domnisoara de aici ? Norma dupa ce moare cineva atunci sunteti afectati...... Agresorul este un om bolnav o cauta peste tot , isi petrecea ore la casa de pariuri unde lucra domnisoara numai pentru a o teroriza si multe alte probleme . Victima a confirmat in repetate randuri ca o agresa din ce in ce mai des si nu stie cum sa scape de el
4
3
Eu cand va aud ca vai era mai invarsta decat ea ....asa si unde e problema ? Varsta nu conteaza in ziua de azi, cum mai multe domnisoare din Mangalia si Constanta umbla cu barbati mult mai invarsta decat ele si nimeni nu le mai judecat , chiar uni dintre voi acceptati asta ca vai ala e prost si tu esti deaptept, tu o iubesti si ea il mananca pe ala de bani.... Asta nu mai comentati
4
2
Offf ce mentalitate avem. Imi e rusine. Cand o sa ne emancipam si noi. NIMENI nu are dreptul sa te agreseze indiferent de ce ai face. Nu suntem obiecte si oamenii nu ne apartin niciodata.
7
1
Violatorii si pedofilii trebuie sa fie ucisi in chinuri! Pe de alta parte in povestea de fata nici tarfulita asta nu este usa de biserica avand preocupari total neadecvate varstei!!! Iubit de 45 ani cand tu ai 20 si przenta in locatiile dubioase gen agentie de pariuri.......
4
2
La 20 de ani te futi cu unul de 45???
11
5
Ala merita omorit in chinuri dar si PIZDA isi merita soarta probabil ca este mai mare ca TASU daca ARE PARINTI ce au pazit 25ani diferenta LEGILE PULII
13
5
Dan Vladoi zis Locotenentu' din 23 August si-a agresat si hartuit fosta nevasta ani de-a randul, batai si scandal, traumatizand si propriul copil. Multi ani dupa divort a continuat pana si-a gasit o noua obsesie, pe fata asta. Habar nu aveti ce aparati, cate plangeri la politie are animalul pt agresiune. Si daca era fata sau sora voastra? Ea era copila, imatura dar el ce scuza are?
17
3
Din pacate ,,Direct'' cam are dreptate. La noi ramane doar sa se constituie niste grupuri de justitiari extrem de duri si consecventi, care sa suplineasca lipsa autoritatilor statului in protejarea reala a cetatenilor in fata imensei multimi de infractori violenti.Pe langa asta,femeile totusi ar trebui sa faca diferenta intre personajele din filme,acei ,,duri dar buni'' si realitate,adica acei duri si tembeli,javre inculte si periculoase. Fetelor,nu va mai inhaitati si nu intrati macar in vorba cu persoane dubioase.
14
2
iti meriti soarta..tu te calaresti de la 16 ani cu un individ de varsta tatalui tau....ce fel de educatie primesti tu de la familia ta???sau si cei din familia ta sunt ca tine...vai mama voastra,,panaramelor...si nu sunteti putine...
14
10
Cica Dsoara inocenta l-a mai servit si cu 900 ml de cognac cand ala era deja beat! Conform Legii 61 trebuie sa fie amendata duduia pt ca a servit o persoana in stare de ebrietate. Toata tarasenia e cam CUSUTA CU ATA ALBA ! E ca in zicala aceea cu lupul si capra: Totdeauna Lupul va fi vinovat , dupa ce asculti mai intai varianta Caprei !...
13
4
esti prea prost ma
4
5
cine este barbatul de nu a-i dati numele vreun smecher.
5
1
Dar voi nu stiti decat sa jigniti? Toti ar trebui sa va ganditi ca putea fi un membru din familia voastra .... si dupa vreau sa vad ce mai aveati de spus... curiozitatea ma omoara ..... eu o cunosc destul de bine pe fata abuzata si indiferent cu cine a umblat nu merita asta iar respectivul e un bolnav
13
5
Indiferent cine era sau cum era aceasta fata era un om. Nici unui om si nici unui animal nu trebuie sa-i faci asa ceva. Comentariile arata ca romanii nu mai sunt oameni si am cam luat-o razna toti. Aceasta femeie putea fi sora, fata, nepoata oricaruia dintre noi.
20
4
Pai o curveta care se freca cu unul de trei ori varsta ei si il mai si mintea pe deasupra , a primit ceea ce merita. Eu ma si cacam pe ea. Acuma , poate o sa fie si ea cinstita daca s-a invatat minte. Lasa reclamatiile fetita , minciunele mai putine si viata mai frumoasa. Curvistinele dracu.
19
28
Rezolvat direct bstut calcat in picioare. Nu asteptati politia sau justitia sa faca ceva
16
8
Ar trebui ca ce i s-a intamplat fetei asteia sa i se intample procurorului care l-a lasat in libertate! Inspectia judiciara are ceva de spus?
30
4
sa fie castrat chimic ..si condamnat 15 ani
24
7
mai Mos . du -te dracului de handicapat
10
5
barbatul este ne milos in ziua razbunari lui daca este inselat 45-20 acum 4 ani 41-16 la ce te-ai gandit ?
8
10
Dar prieteni de bine nu are fata asta, sa o 'ajute' sa rezolve treaba cu acest animal ???
19
6
pun pariu.
9
7
45 de ani avea ?
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218