REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! DETALIILE SCANDALULUI DIN CLUB LUV: ameninţări cu pistolul şi furt de maşină!

EXCLUSIV! DETALIILE SCANDALULUI DIN CLUB LUV: ameninţări cu pistolul şi furt de maşină!

Replica API 23 ianuarie 2018 | 00:11 1352

Noi detalii șocante au apărut în urma scandalului de la clubul LUV din Constanța! Doi frați gemeni, Marius Mădălin Dulman și Bogdan Ionuț Dulman, au fost conduși amândoi la secția de poliție, în Constanța, după ce ar fi făcut un scandal monstru, care s-a lăsat cu amenințări cu pistoale în fața clubului LUV. Mai mult, Bogdan Ionuț Dulman, cel care ar fi amenințat cu pistolul un tânăr de 18 ani, ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

Un tânăr, care a fost implicat în scandalul monstru de la club, povestește cum cei doi frați au încercat să își facă dreptate prin violență, fiind beți mangă. În noaptea de 20 ianuarie a.c., un tânăr ar fi sustras din incinta unui club din municipiul Constanța o geacă, în buzunarul căreia se aflau cheile unui autoturism marca Mercedes, parcat în apropierea clubului. Ulterior, alături de un alt individ, a sustras autovehiculul, folosindu-se de cheile găsite. Proprietarul s-a dezmeticit și a început să facă scandal în club, fiind ulterior dat afară.

„Totul a început în club în jurul orei 04:20, când tipul din club, fratele celui cu pistolul, a rămas singur la masă - beat mort dansa pe masă. Un tânăr a venit la masă la el, a luat geaca și a dat să plece. El l-a luat la întrebări de ce ia geaca, iar acel tânăr nu l-a băgat în seama și a plecat. După 10-15 min și-a dat seama că lipsește geaca cu tot cu cheia de la mașină și a venit la noi la masă nervos să îi dăm cheia de la mașină. Am chemat bodyguarzii clubului să îl dea afara să ne putem distra, iar el a intrat înapoi și a devenit recalcitrant. Am chemat iar bodyguarzii să îl dea afara și nu a mai intrat. Când am plecat din club la intrare era el și încerca sa ne împiedice sa plecăm din fața clubului. Dulman (n.r. - fratele celui cu pistolul) în timpul acela parca mașina pe Alexandru Lăpușneanul pe contrasens în față la fast food-ul Famous”, a declarat tânărul implicat în incident.

Fratele pistolar a condus BĂUT

Fratele nervos a început să amenințe cu moartea un tânăr de doar 18 ani dacă nu îi dă cheile de la mașină. Din fericire, povestea nu s-a încheiat tragic, paznicii clubului intervenind și solicitând și ajutorul polițiștilor, care au venit prompt la fața locului. De altfel, Bogdan Ionuț Dulman, fratele celui păgubit, a venit cu autoturismul în ajutorul lui Mădălin, chiar dacă băuse. Acestuia i s-a luat alcoolemia, dovedindu-se că a condus sub influența băuturilor alcoolice, având 0,58 alcool în aerul expirat. Astfel, pe lângă infracțiuni de lovire sau alte violențe și amenințare, acestuia i s-a întocmit dosar penal și pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

„În timpul acesta fratele lui îl suna în disperare să vină. Când ne-a văzut a armat pistolul, a venit spre noi, pe mine m-a lovit cu pumnul în față și pe amicul meu l-a amenințat cu pistolul la cap că dacă nu îi dă cheia de la mașina îl omoară. Între timp bodyguarzii l-au imobilizat și la 2-3 minute au sosit și polițiștii, care i-au încătușat pe ambii și i-au dus la Secția 2 Poliție, iar pe noi ne-au întrebat dacă depunem plângere. Le-am zis că da și când am ajuns la Secția 2 am scris declarațiile. Dulman a fost condus la spital pentru probele de sânge unde s-a dovedit că a condus beat și au primit o informație că mașina lor este în trafic prin Constanța, în zona Viile Noi”, a mai povestit tânărul.

Identificați au fost și cei care au sustras autoturismul, fiind vorba de doi indivizi în vârstă de 24, respectiv 25 de ani. Cei în cauză au fost reținuți inițial pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21 ianuarie a.c., au fost prezentați Judecătoriei Constanța care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

C.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VINDE ARME LETALE PISTOALE ..SABI SAMURAI ESTE PESTE ARE O CHIOARA DORINA CARE II SEMNALIZEAZA UN OCHI ESTE VAR CU FRATII NUTU CARE AU FOST ARESTATI PENTRU PROSTITUTIE ACUM 2 ANI
2
1
pai agaricii asta sunt interlopi?Pisamas pe ei de slugi ca daca imi facea mie asa nu mi trebuiia pistol dar plecau cu smurdul de la club,boratii dracu
5
1
Prostii astia care au scris articolul mananca, cacat...nu a fost asa
1
5
Niste copii care se cred interlopi si au impresia ca sperie pe cineva , auzi ala avea si 18 ani , pai futu-van fura de copii lesinati ca nu aveti borok sa dati peste mine cand faceti scandaluri de genu asta , si mai terminati dracu cu mari infractori din cernavoda satu nou ,, satele stea care aia dorm cu gainile si vii ii vedeti intelopi toti tiganii imputiti care inseala si fura un tel sunt interlopi ,, ati inebunit cu toiu unde ati ajuns sa caracterizati toti copii toti incultii si toti amaratii interlopi dau oameni periculosi ,,, sa isi faca politia datoria sa le faca dosare
11
0
Da cel mai mare interlop este lazar bogdan din cernavoda el este un samurai are casa plina de sabii si ameninta vecinii si lumea cu ele ca ii omoara . Mai nou umbla cu cutitu dupa el in tir si se lauda ca el conduce orasu din umbra
5
1
toti 4 ar trebui sa imparta o celula cativa ani. Poate le trece de smecherie.Golani azi , Interlopi maine,la zdup cu voi !
8
0
Pe ruxandra iulian infractorul din satu nou cand il bagati la cusca?
6
1
Direct la puscarie ar trebui sa ajunga; asemenea golani handicapati nu au ce cauta in liberatate
17
1
-4 tineri frumosi a lu soros
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614