REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Dumitru COICIU a fost CONCEDIAT de la CT BUS!

EXCLUSIV! Dumitru COICIU a fost CONCEDIAT de la CT BUS!

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 8085

Dumitru Coiciu a fost concediat din funcția de director adjunct al CT BUS, de câteva zile. Potrivit informațiilor noastre, el fusese cercetat disciplinar și sancționat, de mai multe ori, alegându-se chiar cu o scădere de salariu de 10%. Însă, în cele din urmă, s-a ajuns la concedierea acestuia.

Ca dovadă a cercetărilor disciplinare prin care a trecut Dumitru Coiciu stă și o acțiune în instanță inițiată de acesta, fiind vorba despre o contestaţie a deciziei de sancţionare, pârât fiind CT BUS. Următorul termen în acest dosar a fost fixat pe data de 21.08.2020.

Amintim că Dumitru Coiciu a fost director general al RATC, până în martie 2013, atunci când a fost înlocuit. A devenit atunci director adjunct, funcție pe care a ocupat-o și în cadrul CT Bus până acum câteva zile.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu să-l odihnească în pace
0
0
pe bishnitzaru de popa de la radet cand il luati?
1
0
ce tot spuneti ma de fier vechi, stiti unde sunt sinele de tramvaie si pavajul aferent?mergeti in spate la city la intrarea dinspre lac si uitativa la structura de rezistenta a mallului, acolo sunt sinele, dupa priviti in jos si o sa va vi se para cunoscut pavajul ala.... au fost date catre o firma care se presupune ca le a csat dupa care au fost vandute constructorului care le a bagat in fundatie si sustinerea complexului.pavajul a fost folosit tot acolo.... mergeti si vedeti si dupa o sa va convingeti. gasca lu mazare a lucrat bine bine.mooe psd.p.s pe stroe nu o sa il dea nimeni jos
0
0
cand o sa fie concediat si Felix Stroe, securistul care s-a adaptat si la capitalism si ne face pretul la apa de nu se poate, platim cea mai scumpa apa din Romania.
13
5
Un muist mai mare nu exista. Coiciu la piscarie ba jegosule.
11
3
in anul 2000 cand a venit director
6
4
a eliberat functia pt Nita ca in locul lui vine Fagalabau?
9
3
de mult am spus ca individul asta coiciu a dat tunul vietii impreuna cu mascariciul dereglat psihic , atunci cand desfiintat transportul electric si au vandut mii de tone de cale ferata de la tramvaie , cablurile din cupru , dar si tramvaiele cu troleibuzele ca fier vechi... de mult trebuia cercetat de dna , nu doar sanctiuni de rahat...
16
5
Fagadau, Stoian, Dobre, Constantinescu, Stroe oameni lui Mazare si Nicusor la primarie si C.J.
14
3
Coiciu a furat de-a rupt din RATC.Sa se verfice pe ce bani si cui au fost praduite tonele de otel din sinele pt tramvai si cuprul de la liniile pt troleibuze.Turcimea si tiganimea au luat,pe spagi grase,tone de oteluri speciale.Cum au fost praduite tramvaiele,stocurile de piese,cum se impartea spaga lunara de la Alsacian Grup care vindea reclama pt RATC? Golanul de Coiciu toata ziua bea la Colonade si la angajat si pe idiotul de fiisu Radu in regie.A vrut el alceva pt progenitura dar nimeni nu se risca cu idioti.Acum,din furaciuni,Coiciu si fisu Radu au ITP pe Aurel Vlaicu. Aloo,DNAuul!
19
8
TRIPLETA DECEBAL, RASAUTEANU, NITA, TREBUIE SA DISPARA DEJA ESTE PREA MULT 4 ANI, AU DISTRUS TOT!!!!
21
7
...tunuri adevarate ...nu gluma ...asta fac cimpanzeii si babuinii ...La vot - 27 septembrie...
17
3
Cacatii dracului cu CT BUS -ul vostru , ati promis ca reintroduceti 23 si 22 cum era pana in anil 2003 ! Protejati interlopii si hotii de la J.T. AUTO si GMS ale lui Tucan si Babinciuc si METROPOLITAN si TRANSEVREN ale capatanosilor de tataroi ESERGHEP si KENAN ! Ne-am saturat de capushele astea ! In toata Europa , transportul public de persoane este de STAT , ordinarilor !!!
31
6
stai sa vezi dupa alegeri, toti zboara
16
5
10% din salariu adica vreo 1200 lei..stiu ca avea ceva salariu, oricum un jeg
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367