REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Exclusiv: Femeie însărcinată, bătută de concubin până a pierdut sarcina

Exclusiv: Femeie însărcinată, bătută de concubin până a pierdut sarcina

Replica API 30 iunie 2011 | 00:00 234

O femeie însărcinată în luna a V-a, din Cumpăna, a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost bătută cu bestialitate, miercuri seara, chiar de către concubin. În urma loviturilor puternice femeia a pierdut sarcina. Victima agresiunii se numeşte Constanţa Suliman. Medicii spun că aceasta a ajuns cu multiple vânătăi la spital şi urmează să fie operată. "Pacienta este internată pe Secţia de Neurologie, este conştientă şi urmează să fie operată", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Judeţean. Facem precizarea că, iniţial, femeia le-ar fi spus poliţiştilor că nu concubinul ei, Amet Salim, ar fi bătut-o, ci nişte ţigani la rampa de gunoi din cartierul constănţean Poarta 6. Din câte se pare corpul femeii este plin de vânătăi. "Nu este prima dată când o bate, dar de data asta este grav, este tăiată toată. El acum este dispărut, cred că o caută", ne-a declarat şeful Poliţiei Cumpăna, George Caraivan. Poliţiştii criminalişti şi un procuror au încercuit zona, restricţionând accesul, pentru a aduna probe. De acest caz se ocupă procurorul Paul Pocora. Dacă medicii legişti vor stabili că viaţa femeii a fost pusă în pericol, concubinul agresiv ar putea fi condamnat pentru tentativă de omor.

Cunoscut ca mare scandalagiu

Concubinul femeii agresate, Amet Salim, este cunoscut oamenilor legii nu numai din localitate, ci şi din Constanţa, fiind autorul unor scandaluri pe care le provoca după ce consuma băuturi alcoolice. În 2007, poliţiştii Secţiei 5 i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, după ce a avariat serios mai multe autoturisme parcate pe o stradă de pe raza Secţiei. El le-a spus oamenilor legii, atunci, că nu ştia ce face, întrucât era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vom reveni.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367