REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Exclusiv! Hotelul Histria ÅŸi clubul Princess au fost ÃŽNCHISE!

Exclusiv! Hotelul Histria ÅŸi clubul Princess au fost ÃŽNCHISE!

Replica API 3 septembrie 2016 | 23:24 478

Atât hotelul Histria cât şi clubul Princess din Mamaia au intrat de mai multe ori în atenţia autorităţilor, chiar şi de dată recentă! În urma unor verificări amănunţite, prin dispoziţie de primar, s-a decis suspendarea activităţii comerciale pe o perioadă de 30 de zile în ceea ce priveşte ambele societăţi.

Hotelul Histria din staţiunea Mamaia, administrat de afaceristul George Bosânceanu, acum aflat în penitenciar, nu mai are nevoie de prezentare. În 2011 îi era demolată, de către autorităţi, partea extinsă fără autorizaţie, apoi clădirea a fost controlată pentru fel de fel de reclamaţii, inclusiv că era racordată ilegal la reţeaua de energie electrică. Şi scandalurile au continuat chiar până anul acesta când turiştii din împrejurimi spuneau că nu se pot odihni din pricina generatorului care făcea un zgomot infernal şi care scotea un fum negru, gros. Au urmat controale, amenzi, generatorul a fost schimbat. Dar iată că acţiunile de control au continuat şi au fost găsite şi alte nereguli, legate de anumite autorizaţii, motiv pentru care, prin ordin de primar, s-a decis suspendarea activităţii pe o perioadă de 30 de zile. În aceeaşi situaţie se află şi clubul Princess, şi aici fiind vorba de anumite autorizaţii şi, potrivit informaţiilor noastre, muzica dată la intensitate mare. Precizăm că administratorii au intrat şi în vizorul DNA, în iunie anul curent. Unul dintre ei, Marwan Duhair, e acuzat de trafic de influență, deturnare a licitațiilor publice și instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. Roxana Ioana Craioveanu, cunoscută în lumea showbizz-ului ca Oana Craioveanu, este managerul acestei societăți. Ea e acuzată, în dosarul instrumentat de DNA, de instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367