REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Exclusiv! Imagini șocante la Cireșica: patru bărbați, făcuți KO, în plină stradă, de o gașcă de ”proxeneți”. Video

Exclusiv! Imagini șocante la Cireșica: patru bărbați, făcuți KO, în plină stradă, de o gașcă de ”proxeneți”. Video

Replica API 23 iunie 2022 | 15:40 70222

Bătaie, ca-n vestul săbatic, în plină stradă, în zona Cireșica! Patru bărbați au fost puși la pâmânt, cu o singură lovitură, de către o gașcă de scandalagii. Imaginile sunt de-a dreptul revoltătoare, iar astfel de evenimente te fac să te întrebi dacă mai suntem în siguranță pe stradă. Potrivit martorilor, atacatorii ar fi niște proxeneți care au ”grijă” de fetele care activează pe varianta Aurel Vlaicu, iar oamenii legii nu ar face nimic, întrucât sunt ”mână în mână cu poliția”.

Imagini revoltătoare în în Tomis Nord, zona Cireșica, lângă Profi. Patru indivizi au fost puși la pământ, rând pe rând, de o gașcă de indivizi.

În materialul video se poate observa cum prima victimă stă liniștită, moment în care se apropie de ea trei indivizi, iar unul dintre aceștia îi aplică o singură lovitură, în zona feței, care l-a pus la pământ, fără să mai miște. Întreaga scenă a putut fi observată de alte trei persoane care, ulterior, au fost puse și ele la pâmânt, rând pe rând, de aceiași indivizi.

Evenimentul s-a petrecut pe 8 iunie, în jurul orei 1.30 dimineața.

Potrivit informațiilor noastre, poliția nu ar fi fost sesizată în acest caz.

Potrivit reprezentanților SAJ, nu a existat nici o solicitare la Serviciul de Ambulanță Constanța, pentru acea oră.

Video:

M.P., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile de la caraiman
1
0
Crocodilu si prieni au luat somnn.
0
0
Mai e putin si vine taticul vostru Calin acasa cioroilor iar o sa aveti program de iesit din casa doar in anumite ore iar voi astia care stati in TN mati facut de ras cand eram eu acasa nu vedeai picior de c****a in cartier dar sa mai aveti tupeu sa veniti cu cearta
4
0
E la futut in strainatate !
0
0
Ciorile astea in 2005 2006 nici nu aveau curaju sa paraseasca palazu cand ajungeau in t nord ingheta inima in ei
1
0
Ali ialcin, ali sevinci, peste fac talhari. Au audi n***u a6 nr cik
1
0
sa fi fost in locul baietilor aia scoteam ciocanul si l piseam in gurita aia fermecata de sifonache
0
0
Somn direct ! Hard Reset win key-alt-r
0
0
Badila ti-a dat de te-a julit
0
0
Ounk assed bitches, fuck around and find out, Bang
2
0
badila ai facut de cacao tomis nord sifonule marele si tarele bodegard i a dat somn un neica nimeni badila sa nu mai iesi din casa ca te scuipam in freza lasa te de viata de noapte si stai sezut langa familie nu ti o mai neglija ca ti pleaca femeia la cat de bananier esti
1
0
De obicei politistii sunt bodiguarzi pe la ciorile astea
0
0
Mai stiti de conflictul interetnic de la Hadareni din 1993? Ala a avut loc fix pentru ca autoritatile nu au luat masuri si au trecut o crima cu vederea, romanii s-au unit si ce a iesit a intrat in cartile de istorie. Numa zic. Cautati si vedeti
1
0
Haideti, cetateni onorabili ce sunteti! Spuneti cine sunt agresorii din imagini Ajutati politia daca puteti, nu numai sa vorbiti aiurea si sa criticati. Daca sunteti martori la un asemenea incident intoarceti spatele si plecati. Faceti-va datoria de cetateni. Cine sunt borfasii din imagini?
0
0
adevarul este urmatorul: acesti domni erau la biblioteca non stop iar victima egoista a luat ultima lada de nuvele filozofice fara sa mai lase la nimeni normal ca celalalt domn cititor a intrat in sevraj si a vrut sa-i goneasca musca care o avea pe obraz totul e o neintelegere acesti tineri studiosi au toata viata inainte deci liberi da dom judecator pretul e acelasi gasiti valiza in locul stiut bogdaproste
2
0
moarte la toate ciorile astea borate
1
0
mama ce somn i a dat i au ridicat capul ca la muste badila ti a disparut smecheria, au venit doua c***i mai era putin si iti dadeau si putin muita
2
0
Oare nu sunt protejati de oamenii legii, care vin de la tanti Elvira?
0
0
fak io plangere ca la atata ma pricep
1
0
Elantra no. 1
0
0
M-am casatorit cu un barbat tampit.
0
0
Ba da cine si o arde miercuri seara la ora 1:41 afara? Ciorile si neavenitii?
0
0
Ke facki frumoaso? Cam asta e nivelul
0
0
Ca si in alte situatii, Sorinel de la Fetesti Gara NU STIE NIMIC! Pe el il intereseaza doar scaunul de sef si, daca se poate, un post de directoras sau ceva similar prin minister chiar daca despartirea de Pitzi ar fi traumatizanta!
0
0
pe vremea lui tata cand era bal se tragea o linie cu creta si acesti baieti mai c******i nu treceau de ea
0
0
asta nu e badila,mama ce somn i a dat pfff ?
0
0
Ala nu e p******a ala de badila rupt in cur ? marele sifon un parazit al societatii
0
0
Abegingsana be se more kopilu meu da la mozambik.Te au ciokardit la feria mean?Te spark la burik.
1
0
Nu trebuiau eliberati tiganii robi , de acolo a inceput .
0
0
E usor sa bati oameni beti
0
0
Stefan Badila : somn
0
0
Badila Stefan a fost victima ... dar agresorii ?
0
0
Mereu cei mai puternici se iau de cei mai slabi, daca erau pe picior egal fircare-si vedea de treaba
1
0
la noi ce interlop adik pescar adik e mafiot kre traieste din slobozi .Astias mafioti ?ma nici cat Matias ala nu sunteti ala macar a tras in ei la astia dak scoteai un pistol cum zicea stai frate k tio manink.
1
0
VREM REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA!
3
0
F m m de c***i borate
0
0
Fara lipsa de implicare a politiei, care sta la aceesi masa cu infractorii, lucrurile vor degenera.
3
0
Tzara lui pnl politzia e buna numai pt amenzi de parcare si tiktok botox silicoane echipamente tactice daca I dezbraci sunt niste p******e
1
0
Au cam cautat-o cu lumanarea
0
2
Rezolva politia Constanteana,mai ales sectia 2? Erau la ridicat masini parcate ,,ILEGAL,, Ciorile alea nenorocite nu au voie sa mai iasa din puscarie niciodata in societate.Ce cercetari sa mai faca politia?!Nu e clar.Trebuie dusi in Jungla.
0
0
E la futut in Danemarca !
0
0
Care mai sunteti ROMANI hai sa omoram ciorile astea INPUTITE nu mai stati ca prostii in case.MOARTE TIGANILOR.
0
0
Stati calm ca ati fost reperati toti.
1
0
La ora asta trebuiau sa fie prinsi si topiti pentru sapun , ciorile
3
0
nu aveti nevoie de comentarii. la ce bun e rubrica voi siti
0
0
mai faceti un canal cu jegurile astea ca prea au energie neconsumata .
2
0
Virgile sa te vad in carut virgil3
1
0
normal ca isi permit sa dea pentru ca victimele prosste nu fac plangere si se caca pe demnitatea lor daca le da agresorul bani si au incheiat ca le e frica ca ii face sifoni dupa mergeti tati la politie faceti plangere ca nu se atinge nimeni de voi dupa se duc cu totii la puscarie daca o fac si bagatii la racoare sa vedeti dupa 3-4 ani cand ies ce cuminti sunt
2
0
sa Facem inca un canal cu leprele astea daca nu impuscati fara mila
7
0
Prinsi si trimisi pe front in Ucraina!! Sa vedem bombardierii de c****i cum se mai umfla in pene acolo!! Bagamias p***a in mortii lor de borati!!
7
0
La sapun cu ciorile mele!
0
0
Demilitarizarea politiei romane si oprirea satisfacerii stagiului militar in Roumania.De aici se poate vedea rezultatele...politisti corupti de interlopi,proxeneti,curve,etc. Tineri drogati,tatuati vor muri de gloante ca nu stiu sa traga cu o arma.Rusi ne Romania!
2
0
Ca aia din video si de vreo zece ori mai p****.
0
1
Asemenea indivizi violenti trebuie sa fie reeducati. In caz contrar e necesar a fi indepartati sub orice forma din societate pentru ca altfel vom ajunge o jungla urbana.
0
0
din pacate sunt foarte multi care-i pupa-n cur pe t****i
3
0
ASEMENEA FAPTE TREBUIE DRASTIC PEDEPSITE CU FOARTE MULTI ANI DE DETENTIE ,NU TREBUIE TOLERATE CU ABSOLUT NIMIC,SPER CA PROCURORUL DE CAZ SA LE DEA MAXIM ACESTOR .***.
1
0
Copiii militienilor care au luat spaga de la ciorile astea, sper sa fie urmatoarele victime.
0
0
Adevaru e ca si aia 4 efectiv au stat si n-au facut nimic. In situatii destea chiar daca stii ca nu sunt sanse de castig, macar mori cu unu de gat la propriu.
1
0
Si baetii batuti sunt niste pyzde au luat bataie ca p****i in loc sa se puna pe ciorile jegoasee si imputite sa le rupa muyle
1
0
t****i barbosi si tatuati .
3
0
Dati nume din Sectia 2 Politie! Hai sa-i demascam!
2
0
Astia sunt poponarii aia de se pupa pe gura cand le canta salam, nu ?
1
0
este cea care ii protejeaza. De aici tupeul sa atace in plina strada. Au protectie.Nici un procuror nu se va auto sesiza. Romania Educata. Romania o tara sigura. Romania.....
4
0
Daca n-au scoala, n-au educatie, ce sa stie mai mult de atat.. Asta au vazut la bunici, parinti. Asa au rezistat trecerii anilor. Prin bataie, omoruri, cantat, dormit la cort. La atat se rezuma etnia asta din pacate. Probabil ceva specie de sub-oameni, altfel nu inteleg de ce refuza sa se educe, sa aiba si ei o prestanta, etc.
3
0
Politia sa ia atitudine: zeki,busana,bursucelu,nicu,florian.erau toti acolo.sunt din palazu mare.la puscarie cu ei,au masini de 70000e
1
0
Pai romanii nu se iau la bataie cu voi negrilor, ca toti au cei 7 ani de acasa. Noi ne-am dus la scoala nu la furat si scandaluri sa invatam sa ne batem. Daca pentru voi un dosar e precum ceva de pus in rama, noi avem alte asteptari de la viata. Traim intr-o luma civilizata nu plina de n****i cu caruta fara scoala precum voi. Vrei nu vrei, asta e realitatea. Vor mai trece secole pentru a va integra in societate primitivilor.
3
0
So futzi pe c****a de mata care tia dat viata. Aveti internet la cort ? Oricat teai da peste cap, n-o sa ti se schimbe culoarea pielii niciodata .
2
0
Va fut,m in Tomis Nord la orice ora romani lasi la comentarii primii la curaj cei mai lasitate batuti in ultimul hal hahaha
2
3
0734829918 !
0
0
Sati luam familia de pakistanezi in phula. Tie si tuturor smardoilor tuciurii. Cea mai spurcata si urata natie.
2
0
Pana prind romanii gustul armelor letale si neletale purtate in permanenta la ei. Prea vi s-a urcat smecheria la cap in ultimii ani.
3
0
Vad aici numai comentari ca daca eram eu ii faceam ii dregeam si tot asa numai viteji pe net ia ducetiva ma peste ei ca stiti toti unde ii gasiti daca va tine nu mai fiti tari in gura pe net ca doar asta stiti va tine luati ca sunt peste tot infractori luati bateti omorati faceti de ziceti in comentari dar nu va tine decat pe net asa ca taceti drac din gura si inghititi in sec pe multe dintre iubitele ..surorile sau mamele voastre sigur lea fu.... un t***n si de asta aveti asa ofica ..pe t****i ..dar nici nu zice in articolo daca sunt t****i sau Romani dar voi o luati inainte cu t****i
0
1
E sora lu Elena Larisa !
0
0
De la Medgidia e in danemarca !
0
2
Voi vedeti ce asemanari sunt intre c***i si negrii de peste ocean ? Au fix aceleasi calitati. Sa cante, sa fure si sa se bata. Si negrii acum 200 ani erau pe plantatia de bumbac in lanturi. Acum au figuri. Cate similaritati.
1
0
Raiul gratarelor.probabil toti cei 4 erau ranga de beti.s au luat de 1 din gasca aia si s a intors ala cu alti 5 si aia a fost. Din ce se aude razbunarea e pe vine. Se stie cine a dat cine a primit.acum se asteapta momentul potrivit.iar vis a vis de tarfele de pe varianta nu este o noutate politia stie jandarmeria stie.au protectie la nivel inalt.puteti sa faceti ce vreti cine e stapan pe vaeianta de la vaporas la oxford este ancorat puternic si nu se atinge nimeni de el.atat politicul cat si mai ul este sub talpa lor.
0
0
DE asta e bine sa umbli cu un cutit sau bata la tine. Vorba unuia de mai jos: decat leguma pe viata mai bine 5-10 ani la parnaie.
1
0
S-au ajuns tiganii cu atata libertate si drepturi. Astia zaceau morti pe ulitza si ii mancau ciorile acum 100 ani. Erau precum sobolanii. Acum au arfe si figuri, se cred regi si imparati. Baaaa sa va fereasca dzeu sa se schimbe regimu.
4
0
si aia ce puteau cauta la 1:30 noaptea acolo decat sa manance bataie? au gasit ce au cautat de-aia nu au depus plangere!
1
3
Acum politia are spaga de luat. Apoi mananca spaga cu nevestele si copiii lor. Sa le stea in gat !
2
0
politia dormiti?
4
0
Decat sa-mi iau somn de la 10 tigani, mai bine imi iau 5 ani de puscarie si ii execut pe toti cu un pistol. La modu cel mai serios.
7
0
Numai pe la spate au dat toate ciorile. Bateti-va ba 1 la 1 , tu-va natia voastra de spurcati frecatori de pwula 24 din 24.
5
0
Muuuuie Gurzu
2
0
Numai curajosi mai jos..si bat tiganii la voi ca la fasole...
1
4
Nu trebuia nicio plangere...autosesizarea politiei si direct la beci.fmm de c***i
1
0
Hai cioroilor imca o data in aceladi loc sa va fac buzunar la gat sa ca trimit langa proastele voastre pe varianta futuvangura de obezi
1
0
ce chori imputite
1
0
Si daca le bagi un breneke in frunte la garoi, zice ca-i crima..
2
0
constanta altfel
2
0
prostanacii aia! Nu stiu cat de nevinovati erau dar cu siguranta sunt niste pap-lapta toti patru!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369