REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Liderul Partidei Romilor din Vâlcea, cercetat la Constanța pentru SPĂLARE de BANI. VIDEO!

EXCLUSIV! Liderul Partidei Romilor din Vâlcea, cercetat la Constanța pentru SPĂLARE de BANI. VIDEO!

Replica API 22 mai 2021 | 16:29 8618

Liderul Partidei Romilor din Râmnicu Vâlcea, Diamant Alexandru, un personaj controversat, de altfel, în zonă, s-a ales cu dosar penal pentru spălare de bani, întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Cum a reușit performanța?! A declarat în vamă valoarea unui autoturism de lux, Lamborghini Urus, cu mult mai mică față de cea reală, pentru a nu plăti prea mulți bani taxele vamale.

Vineri, 21 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar pe Diamant Alexandru, potrivit surselor noastre. Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 100.000 de dolari. În realitate, a plătit pe autoturism suma de peste 220.000 de dolari, însă nu a declarat valoare reală, pentru a nu plăti prea mulți bani taxele vamale.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani.

Familia lui Diamant se laudă cu mașini de lux pe facebook, dar și cu ceasurile

De altfel, pe facebook-ul fiului lui Diamant Alexandru, Călin Bogdan, sunt postate mai multe poze în care apare și autoturismul în cauză, dar și alte mașini de lux, cum ar fi, de exemplu, Dodge Hellcat, și ceasuri.

De altfel, Călin Bogdan este cel care a făcut pachet mașina de lux și i-a expediat-o, din SUA, tatălui, iar Diamant ar fi aranjat ploile în port pentru ca autoturismul să ajungă la destinație fără probleme. Liderul Partidei Romilor ar fi trebuit să ajungă luni la Constanța, pentru a lua mașina.

Unul din fii și soția lui Diamant Alexandru, alături de mașina de lux

Așa cum spuneam și mai sus, Diamant Alexandru este un personaj destul de cunosc în Râmnicu Vâlcea. În 2019, se lăuda că a cumpărat, pe numele unei fundaţii, peste 60 % din TV Etalon, a fost patron de ziar, dar a apărut și la televizor, împreună cu soția, etalându-și talentele în arta bucătăriei, la emisiunea Chefi la Cuțite.

A candidat în 2020 la alegerile locale, pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

VIDEO:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bulibasu a negociat si la spaga pana si-au bagat aia p..a si l-au ars pe fraier
0
0
D,aia a cumparat,o pt ca ia convenit sa dea o suta si nu doua. Nenea militeanu stabileste cu cat se vinde o masina ?
5
4
din ce bani muncici" a trimis ala masina, nu e nici o pierdere. o cumpara unu" aici la licitatie"" cu 50 000. trimite alta peste 3 luni da la bulgari si le iese smecheria.
5
0
ce josnic e ca ziarist sa scrii-ar fi aranjat ploile-haha.
5
4
Analfabetii astia invart sute de mii de euro si noi muncim de ne Ia naibii de impozite
39
2
De unde plm are asta 200 mii de euro? Aloo anafule care trimiti instiintari pentru datorii de doible aici nu te sesizezi?
46
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367