REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lovitură pentru Lidl! Semnal de alarmă serios: 'Abaterea repetată duce la suspendarea activității'

Lovitură pentru Lidl! Semnal de alarmă serios: 'Abaterea repetată duce la suspendarea activității'

Replica API 17 iulie 2018 | 23:50 236

Semnalul de alarmă l-a dat chiar șeful ANPC Brașov, Sorin Susanu.

La începutul acestei luni, comisarii ANPC au fost sesizați de un brașovean cu privire la magazinul Lidl, de pe strada Zizinului, pentru o presupusă practică înșelătoare.

Inspectorii ANPC s-au deplasat la fața locului și au depistat că respectiva unitate a Lidl, din Brașov, a scos la vânzare nectarine „Made in România”, care, conform prețului expus la raft, erau din Spania, iar pe eticheta caserolei cu fructe era trecută ca țară de proveniență Grecia.

Atunci, Protecția Consumatorilor Brașov i-a aplicat magazinului o amendă de 5.000 de lei.

Sâmbăta trecută, unitatea Lidl a recidivat, iar inspectorii ANPC au găsit la raft aceeași problemă: aceleași mandarine „Made in România”, care, conform prețului expus la raft, erau din Spania, iar pe eticheta caserolei cu fructe era trecută ca țară de proveniență Grecia.

De această dată, amenda primită de Lidl a fost de zece ori mai mare: 50.000 de lei, relatează, în exclusivitate, bugetul.ro.

Citește mai multe pe: bugetul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SOS la Lidl de pe Soveja cel construit in fosta locatie a RATC nmai vechituri si saracie lucie nu inteleg o asa investitie impunatoare aerisita cu locuri de parcare cu intrare si iesire in Soveja lejer si sa nu atragi clientii ??? cine se duce odata a doua oara nu mai merge ...rafturile ??? tristate ...iar cu rosiile de Buzau chiar doresc sa fim instiintati prin presa daca a fost adevarat ....
1
0
Eu am opel
1
0
Voi cititi ce scrieti ?? ...bla bla bla...nectarine.....si apoi....au gasit aceleasi MANDARINE.... WTF ?
2
0
Ati spus ca merele din Polonia contin pesticide peste media de toleranta a organismului uman si in loc sa fie retrase sunt comercializate intr-o veselie la Mega Image, cam peste tot misuna merele golden de Polonia..... La marketurile de cartier din zona Capitol.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367