REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

EXCLUSIV! Mai multe fete din Constanţa, ABUZATE SEXUAL

EXCLUSIV! Mai multe fete din Constanţa, ABUZATE SEXUAL

Replica API 9 iunie 2016 | 00:28 699

Lovite cu pumnii şi agresate de unchi, bunici şi colegi

Lovite cu pumnii şi agresate de unchi, bunici şi colegi

Odată cu sosirea lunii iunie, reclamaţiile cu privire la viol parcă au luat cu asalt judeţul Constanţa! Pe lângă minora care acuză că a fost abuzată sexual de un medic homeopat de la malul mării, alte trei au mers la Poliţie, precizând că au fost supuse unor traume asemănătoare. Este vorba despre localităţile Oltina, Ostrov şi Medgidia. Sesizări au venit şi de la Fântânele. Scenariile descrise de copile sunt de-a dreptul halucinante, unele dintre el nefiind confirmate, oamenii legii stabilind că a fost vorba de aşa-zise reglări de conturi între persoane de etnie romă. În celelelalte cazuri au fost întocmite dosare penale.

Anchetatorii sunt în alertă! Mai multe persoane de sex feminin, între care şi minore, au ajuns la Poliţie, precizând că au fost abuzate sexual. Pe lângă cazul medicului homeopat, precizăm că, pe 3 iunie anul curent, o minoră în vârstă de 13 ani, din Ostrov, a relatat părinţilor că unchiul ei (fratele mamei) a luat-o c u forţa din curte şi a vrut să întreţină cu ea raporturi sexuale. Totul s-a petrecut în jurul orei 16.00, când fata susţinea că se afla în curtea locuinţei sale. Parte dintr-o familie cu probleme financiare, minora a relatat că acolo stau mai multe persoane, dar nu şi cel care şi-a făcut apariţia pe nepusă masă, adică unchiul ei. Acesta ar fi bruscat-o, a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a târât-o în casă, unde a dezbrăcat-o şi a împins-o pe pat. Victima a început să ţipe şi norocul ei a fost că au intervenit alte rude. La ora 17.00 au sunat la 112, la faţa locului ajungând anchetatorii. Ulterior, minora a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa şi supusă unui control de specialitate, urmând să fie comunicate rezultatele. Precizăm că suspectul a apucat să fugă, fiind căutat de autorităţi. Cercetările continuă în acest caz.

Abuzată sexual la Oltina, în timp ce se întorcea de la tatăl său

O altă plângere a fost înregistrată la Oltina, acolo unde o minoră, în vârstă tot de 13 ani, a relatat că a fost bruscată şi împinsă în tufişuri de un băiat în vârstă de 14 - 15 ani. Mai exact, pe 3 iunie, copila a mers la tatăl său, care este cioban, pentru a-i duce mâncare. Pe drumul de întoarcere către casă, aceasta ar fi fost acostată de un băiat din localitate, care ar fi lovit-o şi împins-o în tufişuri, încercând să întreţină cu ea raporturi sexuale. Numai că tatăl fetei a urmărit-o şi a ajuns la timp. L-a luat pe puştan la pumni, după care a depus reclamaţie. Oamenii legii efectuează cercetări, victima fiind supusă unui control medical la SML Constanţa. Ajungem şi la Medgidia, unde situaţia este mai de domeniul fantasticului. Aici, la începutul lunii iunie, o minoră a depus o plângere prin care acuza că a fost violată de concubinul bunicii sale. Precizăm că este vorba despre o familie de etnie romă, iar presupusa victimă ar practica şi prostituţia, ca şi sora ei de altfel. Ea a fost la SML Constanţa, unde medicii legişti au stabilit că nu a fost supusă nici unui raport sexual. Ulterior, alte detalii au ieşit la suprafaţă, cum că ar fi vrut să se răzbune pe sora ei, care se împăca mai bine cu bunicii. Şi în acest caz continuă cercetările. Menţionăm că o reclamaţie a fost depusă şi la Fântânele, unde, de asemenea, o persoană de sex feminin susţine că a fost violată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218