REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV: Marian Mitrea a demisionat de la Apele Române, Romulus Creţu ar urma să îl înlocuiască

EXCLUSIV: Marian Mitrea a demisionat de la Apele Române, Romulus Creţu ar urma să îl înlocuiască

Replica API 19 iunie 2012 | 00:00 155

Controversatul director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, pedelistul Marian Mitrea, a demisionat în această dimineaţă din funcţie. Contactat de reporterii "Replica", Marian Mitrea a menţionat că: "Mâine (miercuri -n.r.) voi da un comunicat în acest sens".

"Şi-a dat demisia. A cerut eliberarea din funcţie", a confirmat Daniela Ionică, de la Departamentul Resurse Umane din cadrul Apelor Române. Menţionăm că Marian Mitrea se află în preaviz până pe data de 15 iulie.

În locul lui Mitrea, ar urma să fie numit Romulus Creţu, om de afaceri. George Papari ar urma să fie numit diector adjunct.

UPDATE:

A înnebunit Mitrea! A trimis comunicat despre demisie:

"Am fost numit director al ABADL în urmă cu aproximativ 2 ani şi jumătate. În tot acest timp, am învăţat multe despre acest domeniu al apelor, dar, în acelaşi timp, am reuşit să transmit o rigoare a muncii şi a lucrului bine făcut. Nu am abdicat, în toţi aceşti ani de la câteva principii după care m-am ghidat în viaţa mea. Este vorba de seriozitate, de profesionalism şi de competenţă. Sper ca aceste principii să rămână implementate în rândul angajaţilor ABADL. Eu sunt la final de mandat. Mi-am depus demisia care va intra în vigoare cu data de 15 iulie. Doresc să le mulţumesc colegilor pentru lucrurile bune pe care le-am realizat împreună. De asemenea, doresc să vă mulţumesc tuturor pentru colaborarea pe care am avut-o în această perioadă în care am deţinut funcţia de director".

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218