REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV: Minor rupt în bătaie de un șofer de pe GMS! VIDEO

EXCLUSIV: Minor rupt în bătaie de un șofer de pe GMS! VIDEO

Replica API 29 noiembrie 2017 | 00:03 1743

Fiindcă i-a cerut șoferului să nu mai fumeze în mașină

Fiindcă i-a cerut șoferului să nu mai fumeze în mașină

Un minor de 17 ani din Năvodari a fost snopit în bătaie de un șofer de maxi-taxi, de pe traseul 23, care efectuează curse între Constanța și Năvodari. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:15, în zona Gării CFR, și a fost urmarea unui alt incident similar, petrecut în cursul dimineții, când tânărul i-a cerut șoferului să nu mai fumeze în mașină.

Robert Iulian C. un tânăr în vârstă de 17 ani, din Năvodari, era pasager în microbuzul înmatriculat cu numărul CT 24 LAG, aparținând Grup Media Sud, miercuri dimineață, în jurul orei 08:30. Mașina era plină de oameni, iar șoferul fuma de zor. Nesimțirea acestuia a fost semnalată și de alte persoane, întrucât nu ținea cont că în mașină sunt și nefumători și, totodată, ignora legea care interzice fumatul în astfel de spații.

”În spatele șoferului era o doamnă cu 2 copii, chiar în fața mea, iar șoferul fuma fără nici o jenă. Trecusem de Casa de Cultură când femeia, dar și alți oameni, i-au cerut să stingă țigara sau să o arunce. Șoferul, care mi s-a părut că era și beat, s-a luat la ceartă cu ei, iar pe femeia cu cei doi copii a drăcuit-o. Când am văzut asta, am scos telefonul să filmez. L-am întrebat dacă are voie să fumeze în mașină. El atunci m-a luat la rost și m-a amenințat că îmi sparge telefonul dacă mai filmez, ceea ce a și făcut. Mi-a dat peste telefon, așa cum reiese și din filmuleț, iar în acel moment mi-a căzut din mână și s-a spart”, ne-a declarat Robert Iulian C.

Bătut crunt, chiar în microbuz

Mai departe, la una dintre ultimele stații, au coborât toți pasagerii, iar în microbuz a rămas doar el și șoferul. În acel moment a început calvarul.

”A plecat din stație, dar nu a mers mai mult de 10-15 metri, eram pe la intersecția dintre bd-ul 1 Decembrie și b-dul Ferdinand. Șoferul a profitat că nu mai era nimeni în mașină, oprit microbuzul și a început să mă lovească. M-a lovit prima dată cu pumnul în față, norocul meu a fost că m-am ferit, dar tot mi-a făcut vânătaie, mai ales că avea inel pe mână și m-a zgâriat. Apoi mi-a dat un picior în genunchi și doi pumni în coaste, asta după ce am căzut pe spate. Am reușit să deschid ușa și să fug, dar am luat numărul mașinii”, ne-a mai declarat victima.

Neluat în seamă de conducerea GMS

În încercarea de a anunța conducerea firmei despre acest incident, tânărul nici nu a fost luat în seamă.

”Am sunat la directorul general al GMS ca să-i spun ce s-a întâmplat. Dar mi-a zis că nu îl interesează așa ceva. A zis că poate o să mă sune, dacă poate, dar după ce termină treburile de la birou. Aș fi vrut să-i spun și că același șofer mă dă jos mereu din mașină, pentru că eu circul cu abonament, iar el nu primește abonamente. Atunci când nu mă dă jos, mă înjură în toate felurile”, a mai precizat tânărul.

Bătut din nou, în aceeași zi

De remarcat că în momentul în care se îndrepta spre sediul Poliției, șoferul respectiv l-a prins în zona gării și l-a snopit, din nou, în bătaie.

”M-a prins, m-a lovit cu pumnul în gură și mi-a rupt piciorul”, ne-a declarat, telefonic, tânărul. Acesta urmează să depună plângere la Poliție și, totodată, să își scoată certificat medico-legal.

Vom reveni cu detalii

UPDATE: Potrivit unor surse neoficiale, șoferul în cauză se numește Iulian Fasolă.

UPDATE: Polițiștii Serviciului Rutier Constanța l-au surprins în trafic pe Iulian Fasolă, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un microbuz ce efectua curse regulate pe Linia 23, sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic pe bulevardul Al. lăpușneanu, în zona Trocadero, iar în urma testării cu etilotestul, polițiștii au constatat că acesta se urcase băut la volan, având 0,53 mg/L alcool în aerul expirat. Reamintim că, tot în cursul zilei de azi, individul a snopit în bătaie, de mai multe ori, un adolescent din Năvodari, care i-a atras atenția să nu mai fumeze în mașină. Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ai citit materialul? Nu ai inteles ca a fost batut de 2 ori intr-o zi? odata inainte sa faca pozele, a doua oara cand era in drum spre politie. Citeste cu atentie
1
0
Cum ma snopit in bataie ??? zgarietura aia e tot ? ? ?
0
6
CAND VOM AVEA O FIRMA SERIOASA CU AUTOBUZE DE CAPACITATE SI SOFERI ADEVARATI , NU RUTIERISTI ?
4
0
Ce sofeeer.. amenda penala pt GSM si pt Sofer...duaaamne ce sofer ordinar jegos parlit ai handicapt.. incultu dracu de sofer ordinaaar.. cum ma sa bati un copi !?!?!?!
6
1
Jegosii de la gms.....toti pirnaiasii sint soferi la fel si la taxi... Sa fie scosi din piata transporturilor
6
0
La institutul de marina au voie sa faca stanga doar mijloacele de transport exista indicator dar cine sa l vada ? Prostimea?
5
2
Mars in mortii ma-tii de machidon!!!
3
0
Mergi la munca cu 23 -ul lui Matei.
1
1
AM FOST FURAT DE UN TAXIMETRIST TIGAN CU PEUGEOT 308 LUNA TRECUTA O CURSA DIN TOMIS 3 PANA LA POL RUTIERA CU 44,60 RONI . PT LUMANARI......
6
0
Pai jegule, iulica al tau este tras pe dreapta, afara din serviciu, dosar penal si probabil va avea de platit multisor daunele. Nu stiu cine este fraierica geamantan, tu, soferul ulii sau pustiul? mars in pula mea, tigani borati si nespalati.
13
0
un fraierica geamantan care in loc sa-si trateze acneea cauta scandal. Bine i-a facut Iulica ca l-ai "tratat" de doua ori, data viitoare cand il prinzi sa-i rupi si gaozu.
6
21
Scoate certificat medico legal si depune plangere la Politie. Nu trebuie sa va lasati intimidati de niste soferi retardati....
20
9
..... cum era pana in 2002 ! Veniturile Regiei s-ar dubla ! Si nu am mai avea parte de alde FASOLA si BABINCIUCI !
16
1
Moarte tiganilor !
14
0
HUOOOOOOOOOOO !!! Fi-mi-ar scarba de asemenea ciori imputite ! Dupa ce ca mai e si tigan borat, se mai comporta si ca unul !!! HUOOOOOOOO !!! Sa te luam in sabie si pe tine si pe toata firma asta comunista "GeMeSe" !!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!
19
0
fraier mic si clontzos
3
15
natzie de pupan cur si hotzi badarani huooooo mokani ghiftzi
11
3
unde-i PUIU BALAMUC sa-i rupa capul martalogului ?.....
9
1
Si eu am avut o altercatie cu domnu
10
1
Veniti in Mangalia si o sa va blestemati zilele...fie pe jos, dar fiti atenti la microbuzele locale, fie cu masina si daca prinz un bou in fata o sa aveti nevoie de o ora sa traversati orasul... politia locala e "locala" si cea nationala e in pauza...
3
2
Agresiunea verbala, cat si agresiunea fizica se supun codului penal si acest animal trebuie sa faca puscarie. Nici un comentariu. Da, oameni buni, filmati, inregistrati pe oricine credeti ca incalca legea, chiar si avocatul, notarul, medicul, caci in justitie, la procese, la orice fel de reclamatie ti se cere probe, dovezi. Acest lucru nu ni se spune de 28 ani, de aici si nedreptatile si coruptia aproape generalizata.
21
1
Transportul in comun are voie stanga pe Baba Novac
10
3
Domnu sofer sa vezi ce make up iti trag de n a vazut Parisul O sa ti o iei pana o sa strigi piua cu tigara in gura
20
4
Mai terminativa ca o sa mergem cu cercu la munca
9
30
E simplu, toti care vad nereguli in trafic sa faca sesizari la politie, trebuie sa se sature si astia de la rutiera de atatea reclamatii...pe mine ma mira cum naiba cei ce sunt soferi pe linia 312 mai au inca permis din moment ce de nenumarate ori pe zi ei fac stanga in semafor la Institut, de pe Soveja pe Baba Novac, in conditiile in care manevra este interzisa clar...Ma mir cum de au licenta pe ruta aceea. Pana nu se intampla una mare, nu se linistesc.in ce lume traim...! Tine sa cred ca in Constanta totul este pe spagi grase.
18
6
Pai asteapta-l ma intr-o zi in statie cu 2 3 baieti..urcati in masina rupeti-i capul si aia e..ce mare lucru..ca mai mult de o amenda oricum nu isi ia nemancatu asta de se bucura la 1 leu ca nu iti mai da bilet
30
3
unde e dumitrascu, sa vina dumitrascu !!!
20
1
Lasa Iuliane ca de maine ma urc in microbuz si iti cer special sa nu mai fumezi. Poate da Sfantu Dracu sa te ridici de pe scaunul soferului si sa schitezi vreun gest... Si la fel...te filmez cand fumezi...iti atrag atentia. Poate pana la mijlocul lui Decembrie reusesc sa iti rup capul. Asteapta-te la recompensa si atentie la calatori. Nu stii care dintre ei voi fi...
27
2
si baba aia care il avertizeaza pe sofer ca baiatul il inregistreaza e de toata jena, natie de pupincuristi...
40
1
Corect ar fi ca CJC sa ridice licenta pentru ruta respectiva. E o linie rosie care nu poate fi trecuta cu vederea.
30
1
ba ala cu "sa fi cerut eu profesorului sa nu mai bata", esti retardat? articolul este despre un sofer care a batut un copil care i-a atras atentia ca comite o infractiune. se vede at ti-a priit bataia, nici sa citesti nu stii
22
1
Ar trebui zilele astea sa se "ocupe" cineva de martalogu asta . Sa isi schimbe meseria daca nu ii convine! Trebuie snopiti in bataie toti soferii care au comportament de genul.
35
2
politia sa ia masuri dure
43
1
Constanta e a makedonilor ca babinciuc. Dupa ce ca fac bani pe carca noastra, ne mai dau si bataie. Cipanii dreq
27
5
din rai...sa fii cerut eu profesorului sa nu ma mai bata ca ma baga si el si tata in spital cu bataia.Si asa am ajuns oameni cu respect si cu functii.
4
42
La puscarie cu animalul !!!
49
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218