REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV: O minoră de 15 ani din Ion Corvin, violată de 8 indivizi, la Adamclisi

EXCLUSIV: O minoră de 15 ani din Ion Corvin, violată de 8 indivizi, la Adamclisi

Replica API 30 martie 2012 | 00:00 355

A ajuns acasă goală, înfăşurată într-o geacă bărbătească

A ajuns acasă goală, înfăşurată într-o geacă bărbătească

Caz şocant în comuna Adamclisi, judeţul Constanţa. O minoră de numai 15 ani a fost violată de mai mulţi indivizi, timp de câteva ore, în urmă cu o săptămână. După ce s-a distrat cu prietenii într-o discotecă din Adamclisi, o adolescentă domiciliată în Ion Corvin a fost victima unor abuzuri de natură sexuală, fiind constrânsă nu de unul, ci de 8 indivizi, să întreţină relaţii sexuale cu aceştia, împotriva voinţei ei. Potrivit unor surse, fata nici nu ştia cum a ajuns acasă duminică dimineaţa, atât era de traumatizată, dar mai bine zis, beată. Se pare că înaintea consumării actelor sexuale, tinerii i-au dat minorei să consume ceva care au adus-o în imposibilitatea de a gândi lucid sau de a opune rezistenţă. Mama sa nu a sesizat imediat Poliţia, gândindu-se că îi va strica imaginea fetei, dacă va face publică drama fiiicei sale. Din această cauză, legiştilor le va fi greu să stabilească dacă a fost sau nu viol.

Surse din rândul poliţiştilor susţin că, de fapt, mama fetei a reclamat faptul că cineva se laudă prin zonă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, mânjind imaginea acesteia, şi nici fata nu recunoaşte acest lucru. Însă localnicii susţin că ea a ajuns acasă goală, îmbrăcată cu o geacă bărbătească, aparţinând unuia dintre cei care au abuzat-o. Aceleaşi surse susţin că totul s-a petrecut într-una dintre maşinile violatorilor. Fata, împreună cu mama sa, s-au deplasat, vineri, la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa, pentru a da declaraţii despre calvarul prin care a trecut adolescenta. Mama fetei susţine că îi este teamă de o eventuală muşamalizare a faptei celor care se laudă cu "isprava", dat fiind că cei care i-au violat fiica sunt rude ale unor persoane "cu influenţă", unul dintre ei fiind fiul unui inginer, altul ar fi fiul unei contabile etc. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Dacă se va confirma că fata a fost violată şi vor fi stabilite cu exactitate identităţile violatorilor, aceştia riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614