REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV! Percheziții la doi indivizi care au dat iama în casele oamenilor, în PLINĂ PANDEMIE!

EXCLUSIV! Percheziții la doi indivizi care au dat iama în casele oamenilor, în PLINĂ PANDEMIE!

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 6057

Doi indivizi din Constanţa care, ani la rândul, au terorizat Constanţa prin faptele lor, au ajuns în spatele gratiilor. Este vorba despre Ismail Menderiş, de 21 de ani, şi Giolacai Chiriş, în vârstă de 31 de ani. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa au desfăşurat duminică, 30 martie, percheziţii la domiciliile celor doi care au dat iama în locuinţele oamenilor, în plină pandemie de coronavirus, furând tot ce le-a ieşit în cale. În sarcina lor s-au reţinut 4 infracţiuni de furt şi una de tâlhărie, pentru fapte săvârşite în perioada 15 februarie-23 martie ac.

Ismail Menderiş şi Giolacai Chiriş sunt cunoştinţe vechi ale oamenilor legii. De-a lungul timpului, au fost implicaţi în mai multe scandaluri, furturi, chiar şi tâlhării. Iată că, norocul nu a mai fost de parte lor, magistraţii „izolându-i” după gratii pentru următoarele 30 de zile. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa au desfăşurat duminică, 30 martie, percheziţii la domiciliile celor doi, în sarcina lor reţinându-se 4 infracţiuni de furt şi una de tâlhărie, pentru fapte săvârşite în perioada 15 februarie-23 martie ac. Au fost reţinuţi, iar procurorii i-au propus spre arestare preventivă. Tribunalul Constanţa a admis luni, 30 martie, cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Trecere în revistă a câtorva dintre infracţiunile celor doi

În urmă cu doi ani, o femeie din Cluj şi-a văzut laptopul scos la vânzare pe internet, după ce a fost tâlhărită în parcarea din Kaufland, Constanţa. Ea a sesizat poliţiştii, iar aceştia au dat de urmele lui Ismail Menderiş, bunul fiind recuperat. Ismail Menderiş, de 21 de ani, are la activ multe furturi și chiar și comercializare de droguri.

În urmă cu 10 ani, Chiriş Giolacai, la data faptelor, în vârstă de de 21 de ani, doi tineri că, dacă nu-i dau telefoanele, îi omoară. Victimele s-au resemnat însă, ulterior, au anunţat Poliţia. Un echipaj mixt format dintr-un poliţist al Secţiei 3 şi un jandarm din cadrul IJJ Constanţa s-a deplasat în zona comiterii faptei. La scurt timp, ei l-au prins, pe strada Agricultori, intersecţie cu strada Avram Iancu, pe Chiriş Giolacai, de 21 de ani, din Constanţa, asupra acestuia fiind găsite cele două telefoane mobile. De asemenea, în trecut, Giolacai, în timp ce se afla într-un club, a fost implicat într-un adevărat scandal, distrugând cu pietre trei ochiuri de geam de la uşa de acces in local.

De asemenea, pe numele lui Giolacai Chiriş a fost deschis un dosar penal la DIICOT pentru trafic de droguri. Însă, procurorii au renunţat, în noiembrie 2018, la urmărirea penală.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti jeg si las, zdreanta de om ce esti!!! Cum sa iti faci dreptate cand politisitii tigani aplica legi votate de tigani parlamentari??? Cum sa mai existe justitie cand avocati si judecatori tigani ori machidoni lasa in libertate tigani dupa legi facute di votate de tigani??? Asa ca, mars la WC in curte de te caca, constipatule!
20
0
Asta e Romania normala. Asta e de asteptat dintotdeauna p-aici. Sa fii umilit, furat de stat, talharit de infractori si, intr-un final, omorat de-o molima. Ce dracului o fi atat de greu sa fie putina grija si ordine in tara asta cu de toate???
1
2
Doar la PLEAVA SOCIETATII va exercitati misiunile?Ca mai sunt cativa hoti neprinsi,negustori cinstiti,ADICA CEI CARE AU CONDUS SI DEVALIZAT ROMANIA pe care nici nu i aveti in registre pentru ca suna telefoanele sa renunati la PRECHEZITII?CINE VA SUNA?NUME SI PRENUME?Exercitarea serviciului se face in functie de PEDIGREE?
5
0
Tot borat de cioroi.
9
1
Gdpr-ul nu e valabil si pentru articolul asta? Cand e vorba de peroane cu coaeee, nu dati nume motivand ca sunt protejati de protectia datelor. Sa va fie rusine ca sunteti subiectivi.
4
5
Covid 19 sa fie prima de instalare pt acesti sobolanei de apa calda
12
0
Felicitari ca i-ati prins, bagati-i la beci si dati-le si un COVID19 pentru linistire.
11
1
Un stat democratic trebuie ca mai ales in conditii ca asta de azi,sa dea pedepse efectiv exemplare impotriva oricaror infractori de nivelul talharilor,hotilor si altor insi violenti.Altfel,increderea populatiei in institutiile statului, si asa insignifianta pe bune dreptate,va pica de tot. Asa cum militia este in stare sa amendeze o baba ca habar nu are sa-si scrie declaratia aia oricum inutila cu mii de lei,sa fie naibii si judecatorii romanesti in stare sa dea ani grei de bulau ticalosilor care talharesc,fura sau fac specula in conditii de stare de urgenta.
5
2
Ce buni suntem la comentat. Ne place sau nu, suntem un neam de cacat, oameni lacomi, lasi, invidiosi si parsivi. Ne laudam doar cu ce fac altii si cand dam de greu ne dam demisia sau intram cu spaga in concediu medical. Un cacat de popor, tigani borati si romani lasi. Asta-i adevarul.
10
21
acum se duc la puscarie, o sa stea mult acolo, poate le place la turci, poti sa stii?
9
0
Pai la Cobadin e un primar de la ciuma galbena, ala de ce nu-i baga la puscarie, asta pt.ca e un dobitoc care maraie de Fagadau cu tiganii. Ba boule, dar la Cernavoda , la Mangalia, la Timisoara, la Suceava, orasul mortii, la Arad, viitorul oras al mortii, ce culoare politica au.iti spun eu oligrofenule; de la Ciuma galbena sau coronavirus mai nou. Taci dracului din gura , acum ati si moartea romanilor si mai si grohai. Ca de saracie ,nici nu mai discutam.
0
12
La Cobadin hoti dau iama prin casele batranilor . Stiu ca sunt singuri copii find la oras sau plecati pe afara si le intra prin case . Fura cam tot ce prind . De ce politisti locali nu patruleaza , de ce politisti locali nu isi fac treaba ? A ajuns localitatea Cobadin la cheremul hotilor .
14
1
Or fi ei imuni la boli cine stie,insa un glonte de 7.62 ii termina asta e sigur.Toti cei ce fura in asemenea imprejurari prinsi in fapt impuscati fara avertisment.2 ,3 daca mierleste armata se face liniste o sa le fie frica sa nu se fure singuri.
14
0
tiganii turcifac ce stiu din stramosi:fura.in lagar si puscarie le este locul!
18
1
STR AGRICULTORI CU AVRAM IANCU NU SE INTALNESC
10
1
daca e stare de urgenta sa-i impuste, la cutremurul din 4 martie 77 la mormanele de moluz pline cu tot ce avea omul in casa,brigada 80 securitate baneasa a primit ordinul sa pazeasca mormanele si sa traga fara somatie asupra hotilor,punct ochit punct lovit
34
1
Nu moarte ciorilor. Sunt fratii mei. De la mine din oras. Ei fac ce vor
7
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218