REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXCLUSIV! Și-a PĂCĂLIT SOȚUL că e SECHESTRATĂ, pentru răscumpărare, ca să-i dea o LECȚIE!

EXCLUSIV! Și-a PĂCĂLIT SOȚUL că e SECHESTRATĂ, pentru răscumpărare, ca să-i dea o LECȚIE!

Replica API 15 iunie 2021 | 00:51 3298

Viața bate filmul în comuna Pantelimon din județul Constanța! O tânără de 33 de ani și-a anunțat soțul, printr-un mesaj, că a fost sechestrată. I-a mai transmis că trebuie să plătească niște bani pentru răscumpărare. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a alertat autoritățile, iar polițiștii au pornit o cursă contracronometru pentru ”salvarea” femeii. Ceea ce s-a întâmplat mai departe pare desprins dintr-un film tragicomic.

Luna trecută, o femeie din Pantelimon a reușit să agite spiritele în localitate, dar și printre oamenii legii, după ce bărbatul ei i-a anunțat că soția sa a fost sechestrată. Omul a alertat Poliția, după ce a primit un mesaj, în care femeia de 33 de ani i-a spus că este sechestrată de un bărbat și că se cere suma de 15.000 lei pentru răscumpărare. Alerta a fost dată pe 5 mai, după amiază, moment în care polițiștii s-au mobilizat și au demarat cercetările.

Găsită a doua zi, teafără și nevătămată: a vrut să-i dea o lecție soțului

Femeia este cunoscută în localitate ca fiind ”de casă”, fără să creeze probleme, așa că, atât soțul ei, cât și rudele s-au gândit la ce este mai rău. După ore bune de investigații și cercetări, oamenii legii au dat de urmele tinerei într-un sat vecin, la aproximativ 16 kilometri de casă, mai exact la Gălbiori, teafără și nevătămată. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că femeia nu se află în pericol și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni. Luată la întrebări de polițiști, aceasta le-a spus că nu a fost sechestrată, ci doar a vrut să-i dea o lecție soțului ei și să-l determine să-și schimbe comportamentul față de ea, fiind sătulă de conflicte și de indiferența acestuia. Însă, nu a luat în calcul că acesta va suna la 112.

De precizat faptul că, frecvent, oamenii legii sunt puși degeaba pe drumuri, în urma unor apeluri false la 112, pierzând timp și resurse. Apelarea abuzivă a numărului de urgență sau alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei. În acest caz nu s-a luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului care a făcut sesizarea pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol fără motiv întemeiat, acesta neștiind că este doar... un test la care a fost supus de consoarta sa.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia s aia ce scriu pe poarta casa de vinzare
1
0
Las ferbinti de ce vb de rau pe tarani de pe urma lor mananci rusine sa iti fie
5
0
Maine, poimaine te rapeste si pe mireluto dar nu o sa dea nimeni bani pt tine. Lol
11
2
Taranii dracului, se plictisex.. nimeni nu mai vrea sa munceasca la tara
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614