REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

EXCLUSIV! STILA SARAFU, ‘ARS’ de CĂMĂTARI!

EXCLUSIV! STILA SARAFU, ‘ARS’ de CĂMĂTARI!

Replica API 23 iunie 2020 | 00:05 12512

Recent, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, suspecţi fiind nişte indivizi întorşi din Spania, în plină Pandemie. Aceştia sunt cercetaţi pentru cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații. Însă, victima din dosar, adică bărbatul care a fost la un pas de a rămâne fără un Audi, în valoare de 30.000 de euro, este, potrivit informaţiilor noastre, chiar Stila Sarafu.

Se pare că Stila Sarafu s-a tot împrumutat de bani la persoanele în cauză, mai ales la Englez Căldăraru, căruia i se spune Ursaru, pentru a putea juca barbut. La un moment dat, ca gaj, acesta şi-ar fi lăsat autovehiculul, un Audi, în valoare de 30.000 de euro. Indivizii implicaţi în cămătărie, adică Englez Căldăraru, Ștefăniță Ionel Mortu și Naomica Onofrei, ar fi demarat numaidecât procedura de înmatriculare a vehiculului, cu acte false, pentru a-l putea vinde. Însă, oamenii legii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au intrat pe fir şi au găsit maşina ascunsă în curtea unor rude ale lui Englez, undeva în municipiul Constanţa, în zona străzii Vârful cu Dor.

Stila Sarafu, victima jocurilor de barbut

Sarafu a mai avut de pierdut de pe urma barbutului. Un astfel de eveniment s-a petrecut în 2015, când a reclamat la Poliţie faptul că a fost jefuit în faţa unui bar din municipiu, fiindu-i sustrasă suma de 70.000 de lei, după ce a jucat barbut.

Date din acheta de faţă

Revenind la speţa de faţă, amintim că polițiști din cadrul Secției 4 au efectuat la data de 20 iunie, a.c., 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa și a oraşelor Năvodari şi Ovidiu, în cadrul unui dosar penal instrumentat de Parchetul Tribunalului Constanţa, cauză ce privește săvârșirea infracţiunilor de cămătărie, abuz de încredere, falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declarații.

În urma activităților defășurate, a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism de lux, un Audi, în valoare de 30.000 de euro. De asemenea, în urma unor percheziţii efectuate la mai multe puncte de lucru comune ale unor societăţi comerciale situate pe raza orașelor Năvodari şi Ovidiu, au fost ridicate în vederea cercetărilor 5 laptopuri, un set de plăcuţe de înmatriculare, șase ştampile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Liliana IONIŢĂ

Citeşte şi: Constănțeni ÎNTORȘI din SPANIA, în PANDEMIE, vizitați de MASCAȚI: acuzați de CĂMĂTĂRIE!

Răfuială între interlopi? Stila Sarafu acuză că a fost jefuit!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi e dor de Stilaaaaa
0
0
Da numai victima. E stila? Unde vezi arestari stila e reclamantu. Fututi m. M stila sifon ordinat
4
0
Ce interlop e asta ma? Una doua el da praduiala cu militia. Ba daca va e frica de buretele asta lasa-ti un mesaj si cand il prind pe strada ii dau una de ii stric freza.
5
0
Stila sarafu cel mai mare sifon si praduitor din istoria acestui oras a legat pe toata lumea
4
0
astea, de care n-am auzit in viata mea. de ce replica trebuie sa scrie de tiriturile astea? anuntati-ma doar cind intra la inchisoare si se pierde cheia de la celula.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369