REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! Un MOLDOVEAN a INTRAT cu MAȘINA prin GEAMUL unui SERVICE auto, la OVIDIU! Video

EXCLUSIV! Un MOLDOVEAN a INTRAT cu MAȘINA prin GEAMUL unui SERVICE auto, la OVIDIU! Video

Replica API 3 august 2021 | 21:53 8702

O familie din Republica Moldova a vrut să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc, doar că șoferul autoturismului a apăsat la maximum accelerația, a pierdut controlul volanului, a sărit sensul giratoriu și a aterizat într-un service auto. Evenimentul a avut loc la ieșirea de pe Autostrada A4, la Ovidiu. Șoferul autoturismului, care rula cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, a lovit bordurile sensului giratoriu de la ieșirea de pe autostradă, apoi a lovit o altă bordură din proximitatea service-ului auto și a plonjat în interiorul acestuia.

Acrobație de toată lauda

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 02.00, la ieșirea de pe Autostrada A4, la Ovidiu. Este vorba despre o autoaccidentare, oamenii legii fiind anunțați, prin 112, să intervină. O familie din Republica Moldova a plonjat cu autoturismul în interiorul unui service auto.

Pe fondul vitezei excesive, cetățeanul moldovean, a pierdut controlul volanului, a lovit sensul giratoriu, iar în urma ultimului impact cu o bordură din apropierea atelierului, a plonjat în interiorului acestuia. Și nu, nu a pătruns pe ușa din față, ci pe un geam lateral, în urma impactului a fost răsucit și aterizat într-o poziție extremă. Impactul a fost atât de puternic încât peretele ce despărțea biroul de atelier a fost efectiv distrus. În urma distrugerii, proprietarul estimează daune în valoare totală de peste 30.000 de euro.

Iată ce spune proprietarul service-ului

,,În noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 spre 31 iulie, la ora 02:00, am fost alertați de către sistemul de supraveghere că în interiorul proprietății se află un intrus. În prima fază, nu am știu despre ce e vorba, dar ajuns la fața locului, alarma era pornită, iar aici erau echipaje SMURD, echipaje ale Poliției Naționale, și am constatat că în interiorul proprietății era un autoturism.

Un autoturism care nu a pătruns pe ușa service-ului, ci pe una din laturile acestuia, care are orientarea spre ieșirea autostrăzii A4. Din constatările de la acel moment, autoturismul ar fi venit cu viteză, a lovit bordurile de separare a sensului giratoriu, apoi a ajuns la limita proprietății noastre, a lovit o altă bordură și apoi a pătruns prin geam, fiind catapultat, și din impact s-a răsucit și a aterizat în poziția aceasta. Pagubele sunt imense pentru că atelierul era dotat cu sistem de reglare a direcției, utilajele aferente, a fost dărâmat și un zid ce despărțea biroul de service. La acest moment, așteptăm ca organele competente să stabilească prejudiciul.”, a declarat, pentru Replica, Marian Chihaia, administratorul service-ului auto.

Iată ce spun autoritățile:

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții IPJ Constanța au declarat: ,,În cursul dimineții de sâmbătă, 30 iulie a.c., în jurul orei 1:40, am fost solicitați să intervenim la ieșire de pe Autostrada A4, la Ovidiu, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un șofer din Republica Moldova, ce se deplasa pe sensul de mers spre Ovidiu, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu, ulterior, ajungând în interiorul unui service auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.”, au transmis aceștia.

,,În urma accidentului rutier au rezultat rănirea a doi minori, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului. S-au asigurat măsuri PSI și decuplat bornele de la mașină. Un minor, în vârstă de 9 ani, a fost transportat la spital de către o autospecială SMURD B”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

,,Au fost înregistrate patru victime: 2 adulți și 2 minori (9 și 10 ani) cu traume minore, fiind transportați la Spitalul Județean Constanța pentru mai multe investigații.”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cap de moldo
0
0
ia mweeeeeeeee...., corcitura dobrogeana.
6
12
Tot in acest sens giratoriu si tot din cauza vitezei o femeie a fost decapitata.
19
0
Sa vedem si partea buna, a ajuns direct in service.
25
0
Ce mi-e Galati Braila Iasi Botosani tot o apa si un pamant. Pamant de flori la condus
21
8
Avea si el o urgenta...
11
0
concediu placut he he
12
3
La fel de moldoveni precum moldovenii nostrii. Bravo bai baieti. Aveti ceva aparte ce sa zic.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367