REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Exemplu de PARCARE: mașină a Poliției Locale Constanța îi forțează pe șoferi să încalce legea!

Exemplu de PARCARE: mașină a Poliției Locale Constanța îi forțează pe șoferi să încalce legea!

Replica API 29 august 2017 | 19:59 441

O mașină a Poliției Locale Constanța a ajuns, astăzi, „vedetă” în spațiul online, după ce un constănțean a surprins, în numeroase instantanee, cum autoturismul mai multă încurcă traficul rutier și îi forțează pe șoferi să comită o ilegalitate. Concret, în jurul orei 12,00, autoturismul cu numărul de înmatriculare B 52 FEK a fost parcat în fața Gării Constanța, neregulamentar: era în imediata apropiere a trecerii de pietoni, pe prima bandă, pe sensul spre Șoseaua Mangaliei, dar cu botul mașinii așezat spre Gară. În consecință, după cum a subliniat și constănțeanul care a realizat fotografiile, zeci de șoferi au fost forțați astfel să încalce Codul Rutier și să depășească mașina Poliției Locale, trecând peste linia continuă.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, cărora le-au cerut un punct de vedere cu privire la cele semnalate, echipajul se afla, astăzi, la Gara Constanța, într-o acțiune de descurajare a taximetriștilor să mai parcheze neregulamentar. Iar mașina de poliție locală surprisă în fotografii a fost parcată în locul respectiv, întrucât acesta era cel mai vizibil pentru atingerea scopului, și anume descurajarea taximetriștilor de a mai parca în fața gării.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
... voie sa dea amenzi de circulatie si nici sa opreasca autovehicule ! E neconstitutional !
2
0
Dupa "reamenajarea" din zona garii, unde isi poate parca legal un cetatean masina? Parcarea mare a dat-o Mazare prietenului Barbu, ca o avea de la ta-su, s-a transformat in parcare autocare. Circa 20 taxiuri mereu stau unde vor ei, iar in alte locuri s-au pus stalpi.
0
0
asa fac si la Mangalia 1 parcheaza unde vor si cum vor sa nu mai spun ca taie linia continua intorcand din mers
0
0
ce prin mamaia? prin cartierul bonduelle&fagabou ca au la amenzi de la orele20.00.pana la04.30 ,atunci vine ultima transa de curve de pe centura si se cearta pa malai ,apoi urmeaza de pe la ora06.00 contrabanda cu tigari ,asfel se arunca pachetele de la etaj iar jos sta piranda si le plaseaza asa ca ar avea activitate
5
0
Amendati gardienii publici
3
0
Articol de 2 lei . A ajuns Mustafa sa va dea subiecte ptr ca voi nu sunteti in stare sa scrieti 2 randuri !!!
5
1
de unde sa stie gardienii publici ca incalca regulile de circulatie ,aste se invata dupa clasa a 8 a
3
0
Dar activitati de ordine publica prin care sa asigurati si siguranta cetateanului mai ales noaptea,pt ca aveti si aceste obligatii si atributii prin lege,cand faceti domnilor gardieni publici? Pardon,politisti locali! Mergeti prin Mamaia daca tot vreti sa dati amenzi si luati-va de smecherii aia cu masini de sute de mii de euro! Sau nu va tine cureaua? Plangeri la parchet si va lasati pana la urma de toata aceasta activitate de ''Rutieristi''!
3
0
ce scuza penibila
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367