REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Exerciții MILITARE desfășurate de TURCIA , pe fondul disputei cu GRECIA pe tema gazului

Exerciții MILITARE desfășurate de TURCIA , pe fondul disputei cu GRECIA pe tema gazului

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:00 1268

Forţele armate turce vor desfăşura exerciţii militare în largul Ciprului, începând de duminică, a anunţat Ministerul Apărării de la Ankara. Relațiile dintre Turcia și Grecia continuă să fie tensionate pe tema gazelor din Mediterana de Est, în ciuda eforturilor internaţionale de mediere, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Exerciţiul Mediterranean Storm (Furtună în Mediterana) va avea loc de duminică până joi şi va fi desfăşurat împreună cu elemente din nordul Ciprului, administrat de Republica Turcă a Ciprului de Nord, entitate autoproclamată şi recunoscută doar de Turcia, a anunțat sâmbătă Ministerul Apărării de la Ankara.

Exerciţiul anual are ca scop "îmbunătăţirea instruirii reciproce, a cooperării şi interoperabilităţii" între Turcia continentală şi comandamentul forţei din nordul insulei divizate. Elementele aeriene, navale şi terestre vor participa la exerciţiu cu simulări de căutare şi salvare de atac aerian şi de luptă, potrivit unui comunicat, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia da tu exemple de cercetatori, pictori, sculptori, scriitori, ganditori, oameni de cultura, turci !!! Daca-i dai inapoi cu 500 de ani nu mai au istorie !!!
1
0
A inceput sa creada ca-i sultan si Mediterana de Est e a lui ocean dar daca nu se va potoli si-o va lua peste muian.
1
0
Nu are nimeni nici o vina. Orice tara care are interese si se respecta isi arata muschii. Grecia si Turcia a contribuit la civilizatia lumii. Nu mai comentati timpenii rasiste.
3
2
Tarole Europene sa ajute Grecia, Tricia lui Erdogan e islamista si terorista
4
3
Daca erau romanii in locul turcilor,se rezolva rapid cu resursele,asa cum s-a rezolvat si pana acum la noi.
6
1
Pe tine ar trebui sa te expulzeze la turci pentru a intra in haremul lui Erdogan si sa-ti umple gura cu belitura lui ca sa nu mai mananci numai rahat cu ea. Ca sa te faci bine la cap e bine sa ai un meniu cat mai variat si asta iti va prinde bine cu siguranta. Te sfatuiesc sa bei si niste suc de lamaie ca sa o savurezi mai bine... Iti doresc pofta mare si sa-ti faci plinul pana plesnesti...
8
4
Si-au construit tara dupa ce au jupuit Fanariotii Tarile Romane 200 de ani... Bravo Erdogan bine le-ati facut ca i-ati expulzat din Istanbul, si ei i-au expulzat pe machidoni in Dobrogea
3
7
vrea neaparat muie cu cacat !!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218