REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Exerciţiu pentru antrenare în situația producerii unui accident aviatic, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea

Exerciţiu pentru antrenare în situația producerii unui accident aviatic, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea

Replica API 17 septembrie 2021 | 23:29 862

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență ,,Delta” al judeţului Tulcea a organizat astăzi, începând cu ora 10:00, un exerciţiu de conducere și cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în vederea îndeplinirii misiunilor specifice în situaţia producerii unui accident aviatic, cu mai multe situaţii tactice, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea.

Exercițiul a fost cuprins în Programul anual de pregătire şi a avut ca scop verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident aviatic, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.

Pentru gestionarea evenimentului au intervenit forţe şi mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Tulcea, R.A. Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea, Poliția Transporturi, Poliția de Frontieră, DRI Dobrogea, Procuratura Tulcea, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea, UPU-SMURD Tulcea, Crucea Roșie Română-Filiala Tulcea, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea și voluntari din cadrul programului “Salvatori din Pasiune”.

Le mulțumim tuturor participanților pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614