REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

45 de JUDECĂTORI ies la PENSIE, inclusiv de la CONSTANȚA

45 de JUDECĂTORI ies la PENSIE, inclusiv de la CONSTANȚA

Replica API 22 ianuarie 2021 | 17:31 4046

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât joi înaintarea către Președintele României a propunerilor privind pensionarea a 45 de judecători.

Contextul: Valul de pensionări vine în contextul în care ministrul ministrului Justiţiei, Stelian Ion, și-a manifestat intenţia de a se majora vârsta de pensionare în cazul magistraţilor. STIRIPESURSE.RO nota pe 12 ianuarie că şi-au depus cereri de pensionare alți 27 de judecători şi 11 procurori până la acea dată. Declaraţia ministrului Justiţiei din 7 ianuarie, în care retracta afirmaţiile referitoare la vârsta de pensionare, nu au avut efectul de a stopa valul de pensionări. Printre cei care se pensionează se numără şi cunoscutul judecător de la ÎCCJ Horia Şelaru, fost procuror DNA, fost consilier al lui Kovesi. În unele instanţe, pensionările vor lăsa un volum de muncă enorm pentru cei rămaşi, cu riscul blocării activităţii, după cum remarcau şi judecătorii din CSM în şedinţa din 14 ianuarie, potrivit știripesurse.ro.

Propunerile înaintate de CSM către Cotroceni:

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a domnului ŞELARU VALENTIN-HORIA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei NENIŢĂ SIMONA CRISTINA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ANDRIEŞ CATRINEL GIANINA, judecător la Curtea de Apel Suceava.

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei POIANĂ CIPRIANAMIHAELA, judecător la Curtea de Apel Iaşi.

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei RĂDULESCU ANGELA, judecător la Curtea de Apel Craiova.

6. Eliberarea eliberare din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.04.2021, a domnului DANIEL CRISTIAN URSULESCU, judecător la Curtea de Apel Târgu Mureş.

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a doamnei COSTEA MONICA MIOARA, judecător la Curtea de Apel Constanţa.

8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.03.2021, a doamnei PETROVICI MARINELA DANIELA, judecător la Curtea de Apel Constanţa.

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei PETROVICI CRISTINA, judecător la Curtea de Apel București.

10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.03.2021, a doamnei GROZESCU AURELIA-MIHAELA, judecător la Curtea de Apel București.

11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei GEORGESCU MARINELA, judecător la Tribunalul Olt.

12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător DINESCU ANDREEA ANGELICA, vicepreședinte al Tribunalului Sibiu.

13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LUCA SOFIA, judecător la Tribunalul Iași.

14. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător PREOTEASA CARMEN-DANIELA, preşedinte al Secţiei pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale din cadrul Tribunalului Dolj.

15. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei NEDELCU MANUELA, judecător la Tribunalul Dolj.

16. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător GAVRILĂ MARIANA-ELENA, preşedinte al Tribunalului Dolj.

17. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ILIE MELANIA, judecător la Tribunalul Dolj.

18. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CLAUDIA-TITELA ALBEANU, judecător la Tribunalul Bucureşti.

19. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei UDREA LUMINIŢA LAURA, judecător la Tribunalul Dolj.

20. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MACAMETE ELENA CAMELIA, preşedintele Secţiei penale din cadrul Tribunalului Dolj.

21. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei SPIRIDON DOINA LILIANA, judecător la Tribunalul Dolj.

22. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MARUSCIAC LELIA, judecător la Tribunalul Dolj.

23. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei SORBALĂ RUSLANA, judecător la Tribunalul Dolj.

24. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CĂPITĂNESCU NICOLETA-IULIANA, judecător la Tribunalul Argeş.

25. Eliberarea din funcție, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a doamnei ZITA KISS, judecător la Tribunalul Satu Mare.

26. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 05.03.2021, a doamnei ELENA BOCA, judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Sibiu.

27. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a domnului CONSTANTINESCU BOGDAN FLORIN, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Vâlcea.

28. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 08.02.2021, a doamnei MARINESCU SIMONA LUCIA, judecător la Tribunalul Dolj.

29. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ROTARU CARMEN, judecător la Tribunalul Dolj.

30. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a doamnei CASIAN IULIA, judecător la Tribunalul Constanţa.

31. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei MAIDANUC VIOLETA, judecător la Tribunalul Teleorman.

32. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a domnului ACHIMESCU VICTOR ŞTEFAN, judecător la Tribunalul Ilfov.

33. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei judecător MUȘAT MIHAELA SIMONA, judecător la Tribunalul Ialomița.

34. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a doamnei judecător MUȘAT VIORICA, președinte al Tribunalului Ialomița.

35. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei TĂNĂSESCU DANIELA ILEANA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul București.

36. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 08.02.2021, a doamnei MÎNDRU MAGDALENA, judecător la Tribunalul Galați.

37. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 03.02.2021, a doamnei CONDROVICI LILIANA, judecător la Tribunalul Suceava.

38. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei BACIU VALENTINA, judecător la Tribunalul Neamţ, detaşată în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

39. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CORBU MIHAELA, judecător la Judecătoria Focșani.

40. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului VĂDEANU FLORIN, judecător la Judecătoria Sibiu.

41. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MIHĂIESCU JACLY, judecător la Judecătoria Câmpina.

42. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BÎSCĂ ELENA DANIELA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Arad.

43. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a domnului SORIN VICTOR CHIRIAC judecător la Judecătoria Oradea.

44. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15.02.2021, a doamnei ŞOTÎNGEANU LUCIA, judecător la Judecătoria Târgovişte.

45. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2021, a doamnei ŢUGLUI CORINA ANCA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cea mai corupta din romania. Solutii pe prietenii. Oameni jegosi
3
0
Toti cei pensionati sa-mi lingeti cacatul !!! Asta ca nu pot sa va-nfund la poarta alba !!!
7
0
Mi asi , dori ca indivizii astia , la un moment dat sa fie judecati de sistemul pe care l au creeat si intretinut .
13
0
prostimea continua sa munceasca, smecherii astia care s platiti regeste nu mai pot de oboseala
11
0
in calitatea de ministru de justitie habar nu are ce face.Fiind persoana cu handicap,asa a declarat ca sa obtina garsoniera, a fost promovat ministru pe locurile pentru handicapati. Ca la parcari.Fiind handicapat vorbeste gura fara el. Lumea s-a sesizat si l-au obligat sa isi delege functiile catre unul care a fost gigolo la Ispitele lui Pasarin.Acest gigolo este amanta cuiva cu nume mare.Este o veselie de nedescris la ministerul injustitiei.
3
3
Cine poate sa-mi explice deoarece in poza din articol nu se vede bine.Tov. judecatoare doarme,o doare kapu sau gandeste pro-fund la dosare?Multumesc
13
2
Da le manglesc pa toate cu.....NUP
10
2
Teoreti, presedintele ar trebui sa nu le aprobe, cel putin pina rezolva toate dosarele primite. Strungarul nu lasa piesa in strung ca ia venit decizia de pensionare...si multe alte exemple. Rusine tovarasi magistrati.
13
1
Ba,sint de groaza aastia cu legi dedicate lor.ies saracii la pensie pe la 50 de ani,obositi si stresati dupa o viata de spagi,salarii nesi si frecat menta toata ziua.Acum,dupa pensionare,ii vezi hop inapoi,avocatii diavolului,etc. Muriti ba,sa va dea Dumnezeeu sa n-aveti parte de banii furati de la noi,de spagile primite de la mazare si iorgus zanfir,lua-v-ar drecii sa va ia de hoti!!!
22
2
Trebuia sa la treceti si la ce varsta s-au pensionat acesti magistrati
26
2
Cum doar 3 judecatori avem la Constanta spagari?Asa zice la Mupets-show?Bravo tovarasi.Ma cheama Ioana,io sunt campioana proceselor spagate.
35
3
Avem judecatori????!!!! Parca judecatori sunt cei care judeca drept, corect, cu frica de Dumnezeu!. Nu avem asa ceva, poate e borba in articol de alta tara!! Sigur alta tara!
36
2
Judecatorii fug ca potarnichiile. Niste puturosi. Au taraganat procesele fara sa-i traga cineva la raspundere, iar acum ies la pensie pe bani fooarte multi, adica pensii nesimtite.
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367