REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Expertul din dosarul terenului pus sub sechestru la Carrefour ATACĂ TOATE DECIZIILE ÎN INSTANȚĂ!

Expertul din dosarul terenului pus sub sechestru la Carrefour ATACĂ TOATE DECIZIILE ÎN INSTANȚĂ!

Replica API 1 martie 2017 | 07:47 310

Florin Dumitrescu nu vrea să fie trimis în judecată şi pace. Tribunalul Constanţa, la data de 21.02.2017, i-a respins ca nefondate cererile şi excepţiile formulate şi a decis începerea judecăţii cauzei. Dar decizia nu a fost definitivă şi a fost înregistrată contestaţia, la Curtea de Apel Constanţa. Este vorba despre dosarul terenului de 19 hectare din zona Carrefour, pus sub sub sechestru. Acest teren a fost la un pas de a fi retrocedat Zoei Rădulescu, deşi aceasta avea moştenire în Kogălniceanu! „Numita Rădulescu Zoea a iniţiat demersurile necesare în vederea obţineri unui teren situat pe malul lacului Siutghiol, pe raza UAT Constanţa, adică să schimbe practic amplasamentele la ceea ce primise în posesie. Fiind evident interesul acesteia de a beneficia ilegal de un teren mult mai valoros decat cel realmente detinut, respectiva a promovat acţiunea nr. 63/212/2003 la Judecătoria Constanţa, în care a folosit serviciile abuzive ale inculpatului, care, sintetic vorbind, a emis un raport de expertiza in deplina contradictie cu legea, dar si cu logica minimala. Pentru a crea aparenta de respectare a legii, respectiva a prezentat in noul demers, in probatiune, un înscris preconstituit, evident pro causa, denumit: raport de expertiză tehnică extrajudiciară, întocmit de inculpatul expert Dumitrescu Florin”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorul Teodor Niţă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coincidenta sau nu dar sotul unei doamne ZOE RADULESCU e MASON. Vrem mai multe detalii ca sa stim pe ce pista mergem.
1
0
si daca si a ridicat vila ce nu poate fi verificata,de ce nu o verifica nimeni pentru ca exista acte scrise alb pe negru , semnaturi , stampile ale celor care au facut matrapazlacurile astea luatii la puricat si la puscarie pentru ca au inselat statul.
2
0
Exact in situatia Zoei Radulescu este si fosta ei colega Paula Mitran, care deja a ridicat vila pe malul lacului in zona respectiva, pe un teren obtinut de la , ia ghiciti, IAS Kogalniceanu! S-a descurcat mai bine ca barbata-su e fost comisar la garda financiara, ce plm!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218