REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Explicația lui Florin Cîțu pentru creșterea accizei la carburanți în seara de Revelion

Explicația lui Florin Cîțu pentru creșterea accizei la carburanți în seara de Revelion

Replica API 2 ianuarie 2020 | 01:26 458

Florin Cîțu

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a explicat miercuri de ce s-a recalculat în ultima zi din an nivelul accizei la carburanți.

„Vești bune din prima zi a anului 2020. Am avut dreptate din nou (PSD iar a mințit). Eliminarea supraccizei a redus prețul la pompă. Pentru că lumea să nu înceapă anul cu știri contradictorii. După ce legea care elimina supraacciza a fost promulgată, MFP a recalculat nivelul accizei care să țină cont de legea promulgată și de articolele 342 și 442 din codul fiscal. Cele două articole actualizează acciza în funcție de indicele de creștere a prețurilor de consum publicat de INS“, a scris ministrul Finanțelor, pe Facebook.

Ministerul Finanţelor a majorat marți accizele la carburanţi, după ce cu o zi înainte președintele Klaus Iohannis promulgase legea prin care se elimină supraacciza la carburant. Majorarea accizei nu a fost anunțată public de guvernanți.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te doare cacatul...
1
0
Alceva-i mult mai tare , dispare supraacciza si creste acciza !! Rasul pulii :D:D:D
2
0
ce credeati ca vin astia si curge lapte si miere?
9
0
pesedeii in noul an le mai dam o data cacatul la lins dupa ce se ling pe bot de cacatul inghitit anul trecut !!!
1
11
Constat ca tot PSDD-isti sunt cei mai activi postaci. Codul fiscal de cine a fost facut? Aiu umblat PNL-isti la el? Orice ar face noul guvern directia este una injuraturi, jigniri, etc ca doar asa au fost invatati de Brailoiu, Orlando si compania.
6
11
Cum era aia, Noaptea, ca hotii? Eh, luati de aici, acum, ce mai ziceti? Iese careva in strada, cu telefonasul pe sus?
19
2
Celebra coalitie, PNL, USR, PLUS si PMP. Trebuia sa va asteptati la aceste efecte atunci cand ati votat, fraiericilor ce sunteti! Voi nu vedeti ce se intampla si in Constanta? Ce prefect adevarat avem si acum, banuiesc ca sunt nerabdatori sa puna gheara si pe Primarie, respectiv Consiliul Judetean. Votati-i si o sa vedeti ce o sa fie in continuare!
14
2
Mueww PNL.
18
4
Ai trecut azi pe la peco? Atunci taci, futu-ti muia aia de dezaxat!
13
2
sunt convins ca exista solutii ptr creerele spalate de ciumati si nu este greu sa incerci sa intelegi cu propria-ti minte
5
8
Bai Selfie, bai mincinosule, bai teparule, acum de joci cu acciza cum de-ai jucat cu contabilitatea dubla. La voi a devenit o regula ca noaptea ca hotii sa decideti soarta romanilor.Alungati ciuma galbena, asta ucide.
25
7
Ca hotii , in ultima noapte din an ! Sa vezi de maine cresteri de preturi si de servicii ! Bai P.N.L. -ule sunteti mai hoti ca P.S.D.-ul ! Futu-va rasa in cur de nenorociti ! O sa puneti pielea ospe bat la romani !
29
11
ABURELI asa ca de Nou An.
18
7
Asta e icterul galben!
26
9
Bai ciuma galbena voi sunteti mai corupti decat psdii
28
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614