REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

EXPLOZIE în EFORIE, URMATĂ DE INCENDIU PUTERNIC! VIDEO

EXPLOZIE în EFORIE, URMATĂ DE INCENDIU PUTERNIC! VIDEO

Replica API 25 ianuarie 2018 | 16:08 544

sursa foto: eforieonline.ro

Deflagrație la Eforie, urmată de un incendiu puternic. O casă a fost distrusă și o femeie a ajuns la spital cu arsuri, fiind intubată. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze, iar în momentul în care a fost aprinsă lumina, s-a produs explozia.

Alarma s-a dat în Eforie în dimineața de joi, 25 ianuarie! Militarii din cadrul ISU Dobrogea și cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Eforie Nord, pe strada Transilvaniei nr. 8, acolo unde a avut loc o explozie, după care a izbucnit un incendiu. Este vorba despre o locuință (casă) în interiorul căreia ar fi rămas blocată o persoană, dar care a fost ajutată să iasă de către vecini. ”O persoană a ieșit și alta ar fi rămas în casă”, au precizat cei care au sunat la 112. De menționat este faptul că incendiul s-a manifestat violent, cu flacără mare. 2 autospeciale ale ISU Dobrogea, de la Tuzla, au ajuns la fața locului, la fel și o ambulanță din cadrul SAJ și alta de Terapie Intensivă mobilă. De cum au ajuns la fața locului, echipajele au declanșat operațiunile de salvare, încercând să pătrundă în casă. Două persoane au fost preluate de cadrele medicale! Acestea au primit îngrijiri de specialitate! Se pare că una dintre ele a suferit un atac de panică, pe când cealaltă are arsuri! La ora 10.48 se lucra pentru localizarea incendiului, în timp ce alți militari verificau dacă mai sunt oameni în casa cuprinsă de flăcări. Ulterior, încă un echipaj SMURD a plecat spre locul cu pricina, de la Mangalia. Potrivit cadrelor medicale, o persoană în vârstă de 67 de ani are arsuri pe față, membre superioare, bazin, posibil și pe căile aeriene. Aceasta a fost intubată și transportat la spital de către un echipaj SMURD. Cealaltă persoană a suferit un atac de panică și a refuzat să meargă la unitatea medicală. Ambele sunt femei. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze, iar când a fost aprinsă lumina a urmat o deflagrație. Reprezentanții ISU Dobrogea au precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei 10.25 și a fost lichidat la 12.10. La parterul casei au ars bucătăria, baia, ușa și fereastra de la intrare. La mansardă au fost mistuite de flăcări balconul și acoperișul pe o suprafață de 75 de mp. În cauză continuă cercetările.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ii faceti cheie lui Toto cine va mai stinge focul? Mureati sa ii dati o spaguta mica?
1
1
Serban droghi a vrut sa aprinda focul la soba dar a condfundat cu butelia tipic pentru satul eforie
5
2
Ziar de cacat
2
2
E un sat ,asta inseamna eforie
4
0
bravo cetateanule Faniaca Trebuie sa fi informat ca si Oznur Germambet ia spaga
4
3
domnilor de la ziar, va rugam sa nu mai stergeti comentariile in ceea ce priveste primaria Eforie, Va rugam sa fiti impartiali ca daia sunteti presa, si trebuie ca noi cetateni sa avem in continuare incredere in dumneaviastra.
9
3
Vezi daca e toto arestat la domiciliu incep exploziile
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614