REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

EXPLOZIE într-o garsonieră din Năvodari: un bărbat este în stare GRAVĂ

EXPLOZIE într-o garsonieră din Năvodari: un bărbat este în stare GRAVĂ

Replica API 18 iunie 2015 | 12:10 217

TRANSFERAT LA BUCUREŞTI

TRANSFERAT LA BUCUREŞTI

O bubuitură puternică a alertat locuitorii din Năvodari, de pe strada Cabanei! Deflagraţia s-a produs într-o garsonieră, în urma acumulărilor de gaze de la butelie, care ar fi avut un furtun improvizat, o persoană fiind rănită grav, transportată la spital cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

Imagini îngrozitoare la Năvodari. La orele dimineţii de joi, 18 iunie, o explozie a avut loc într-o garsonieră de pe strada Cabanei. Din câte se pare, aceasta s-a produs în urma unor acumulări de gaze de la butelie. Potrivit militarilor din cadrul ISU Dobrogea, deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, dar o persoană a fost grav rănită. Este vorba despre bărbatul care locuia acolo, acesta suferind arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au putut să-şi dea seama ce vârstă are întrucât era desfigurat, iar pielea era toată arsă. „Pacientul era în stare gravă, prezenta arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. A fost stabilizat hemodinamic şi respirator, intubat şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe”, a declarat, pentru „Replica”, dr. Ionuţ Cealera, directorul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Potrivit informaţiilor noastre, victima era conştientă, dar, la scurt timp, aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Potrivit oamenilor din bloc, bărbatul era un locatar nou, stătea de câteva zile, dar nu se ştie dacă era proprietar sau doar chiriaş. Totodată, menţionăm că garsoniera s-a transformat într-un morman de moloz. Ferestrele au fost spulberate, la fel şi uşile şi bunurile din casă. Cu pagube s-au ales şi vecinii, ale căror uşi de la intrare în locuinţe au fost avariate. Potrivit primelor indicii, se pare că butelia avea un furtun improvizat.

UPDATE: Victima a fost transferată la o unitate spitalicească din Bucureşti!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108