REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

EXPLOZIE LA NĂVODARI: O casă a fost pusă la pământ! FOTO/VIDEO

EXPLOZIE LA NĂVODARI: O casă a fost pusă la pământ! FOTO/VIDEO

Replica API 24 martie 2018 | 15:51 1160

O explozie puternică s-a auzit, la primele ore ale dimineții, la Năvodari. O deflagrație puternică a distrus o casă, pe strada Viorelelor număru 22. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentrru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, în urma exploziei, 90 la sută din locuință a fost distrusă, însă explozia nu a fost urmată de incendiu.

De asemenea, 3 persoane aflate în casă, în momentul deflagrației, au fost rănite, două dintre ele fiind preluate de echipajele Serviciului Ambulanță. Este vorba despre o femeie de 62 de ani, cu arsuri pe 30% din suprafața corpului și posibil pe căile respiratorii, și un bărbat care a refuzat consultația.

Un echipaj de pompieri de la Stația Midia s-a deplasat la fața locului. Cauza probabilă a exploziei ar fi o acumulare de gaze.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sarbu ma poti suna daca iti dau un numar de telefon, te rog !
0
0
Vedeti domnul Nita ce mezerie spun cei din clanul Vasea ? Hotul striga prinde ti hotii
0
0
au avut noroc ca nu era prea solida,au zburat peretii exteriori precum paiele,daca erau mai tapeni ar fi suferit oamenii
1
0
Escrocul de Damian a facut-o
3
1
Radet sigur .
2
1
Militianul ala hot ? Benzinarul ala ? Chisa-mas pe muia lui !
1
0
din ultimele surse ff autorizate de la preainaltu, batraneii tineu post si de la atata fasole, au facut implozie in buda. unda de soc s a dus inspre usa care era bocata de butelie ca sa nu intre hotii. la momentul la care la tv se difuza stirea ca porcusoru a fost achitat, natura dezlantuita a reactionat in lant. off topic: imi pare rau de necazul oamenilor, dar d zeu le va reconstrui casa ca si lui moise i a rezolvat problema cu temele dandu i cele 10 fituiti.credinciosi, fi ti tari, dar mai mancati si carne, nu doar fasole!
2
7
Case facute de zburatoare si gaze trase de Nita politaiu ,rezultatul se vede in poze si video
6
4
Te ai atacat,agarici cu nota cinci
0
5
Interesant comentariu din partea unuia care nici nu isi da numele. Ptr el, care scrie impecabil si nu face niciodata nici o greseala, indiferent cat de minora ar fi ea, il anuntam ca se mai intampla sa sari peste o litera, mai ales atunci cand scrii in graba, dar asta nu este o greseala gramaticala. Apropos, stiai ca semnul exclamarii de la finalul frazei tale se pune imediat dupa cuvant, fara spatiu? Halal, mergi tu si refa scoala primara, asta se invata in clasa a doua.
5
5
Daniele, pentru ca nu se ,,cunaste,, cauza exploziei iti dau ,,numaru,, 4 pentru gramatica, asta pentru ca, in loc sa mergi la scoala, pentru a termina macar cele 8 clase primare, ai preferat sa mananci creta si sa bei cerneala. Vai de jurnalismul tau !
7
5
Gaze! Multe gaze acumulate.Batraneii astia de 60 plus sunt pusi pe fapte mari si improvizeaza instalatii de gaze prin casa.Si iata ca dimineata in loc sa se trezeasca in pat se trezesc pe acoperis sau undeva mai sus de acoperis,depinde de calitatea gazelor.Poate ca veioza a ramas totusi pe noptiera chiar daca peretii casei au plecat prin vecini.
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218