REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Explozie la Valu lui Traian: o femeie a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei butelii!

Explozie la Valu lui Traian: o femeie a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei butelii!

Replica API 29 iunie 2015 | 00:00 190

Rănită în urma deflagraţiei, transferată cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Rănită în urma deflagraţiei, transferată cu elicopterul SMURD la Bucureşti

O femeie a fost rănită grav, duminică dimineaţă, în urma exploziei unei butelii, produsă din cauza unei acumulări de gaze, victima, care a suferit arsuri, fiind transferată la Bucureşti pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc duminică, 28 iunie a.c., în jurul orei 09:00, pe strada Murfatlar nr. 13, în localitatea Valu lui Traian. O butelie de la aragaz a exploadat în bucătăria victimei.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, imobilul nu a fost deteriorat în totalitate. Femeia a încercat să schimbe butelia cu una nouă, însă nu a montat-o în mod corespunzător, producându-se ulterior o acumulare de gaze. Când a vrut să aprindă focul, s-a produs deflagraţia, care nu a fost urmată de un incendiu, nefiind astfel necesară intervenţia pompierilor care s-au deplasat la faţa locului.

În urma exploziei, acoperișul casei a fost distrus, iar femeia a suferit arsuri pe corp, fapt pentru care a fost transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanța, iar de acolo a fost transferată cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Medicii spun că aceasta este stabilă hemodinamic, având arsuri pe 35% din suprafața corpului.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Arși din Capitală, acolo unde a fost concetată la aparate, după ce i-au fost afectate căile respiratorii. Tot duminică, pompierii au intervenit și la Năvodari. Acoperișul unei unități de alimentație publică situat pe strada Lalelelor, numărul 1, a luat foc. Reprezentanții ISU s-au deplasat la fața locului, pentru decopertare și lichidarea incendiului. “Nu sunt victime, întrucât la momentul izbucnirii incendiului, unitatea era închisă”, au ţinut să precizeze pompierii.

Mirela SOrina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102