REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Expoziţie de feline în Constanţa

Expoziţie de feline în Constanţa

Replica API 24 septembrie 2016 | 00:00 1040

sursa foto munchkincat lover.tumblr.com

80 de pisici de rasă din România, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Rusia vor fi prezente în cadrul atât de așteptatei „Expoziții internaționale de feline” organizată de Clubul Felin Magnificas după standardele World Cat Federation. Evenimentul va avea loc pe 24 și 25 septembrie, în incinta Maritimo Shopping Center, intrarea 3, între orele 11:00 și 18:00. Expoziţia internaţională de feline – WCF a devenit deja o tradiţie la malul mării, fiind aşteptată cu interes şi zâmbete de sute de crescători şi iubitori de animale.

Anul acesta, în premieră extraordinară pentru România, primul exemplar din rasa Munchkin îşi va face apariţia la expoziţia de la Constanţa. Publicul va putea admira o diversitate de rase, din care enumerăm: Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Munchkin cu părul lung, Siberiana, Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Selkirk Rex, British Shorthair, Cornish Rex, Don Sphynx, Albastră de Rusia, Singapura, Sphynx.

În ce priveşte derularea concursului, pentru constănţenii care vor dori să asiste, anunţăm că în ambele zile se vor derula atât arbitrajele tradiţionale, cât şi arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate şi pui/juniori. Programul este acelaşi pentru sâmbătă cât şi pentru duminică. În prima parte a zilei va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu şi nominalizarea pisicilor selecţionate pentru a participa în finală. Apoi va urma arbitrajul de ring, separat pentru adulţi, adulţi castraţi şi pui/juniori.

În cea de-a doua parte a zilei, pentru BEST IN SHOW, arbitrii se vor reuni într-un complet, prin faţa căruia vor trece finaliştii celor patru categorii – Categoria 1: Persane şi Exotice; Categoria a 2-a: păr semilung; Categoria a 3-a: păr scurt şi Categoria a 4-a: orientale şi siameze. Dintre toţi finaliştii împărţiţi pe aceste categorii, arbitrii vor alege câştigătorii zilei. Pisicile desemnate câştigătoare vor primi cupe, rozete, mâncare şi accesorii oferite de sponsori.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102