REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Exproprieri pentru viitoarea Sală Polivalentă. Făgădău: „Dacă prezumtivul proprietar nu încetează cu hărțuirile, îi facem PLÂNGERE PENALĂ!”

Exproprieri pentru viitoarea Sală Polivalentă. Făgădău: „Dacă prezumtivul proprietar nu încetează cu hărțuirile, îi facem PLÂNGERE PENALĂ!”

Replica API 25 iunie 2019 | 13:15 248

Proiectul de hotărâre privind aprobarea procedurilor de expropriere a imobilelor, proprietate privată, situate pe amplasamentul obiectivului de investiții de utilitate publică și de interes local „Sala Sport Polivalentă – 5000 de locuri”, realizat prin Compania Națională de Investiții, a fost supus atenției consilierilor locali, în ședința Consiliului Local Constanța de marți, 25 iunie a.c.. Aceștia au votat proiectul cu 18 voturi „pentru” și 8 voturi „împotrivă”.

Referitor la acest proiect, primarul Făgădău a dorit să vină cu lămuriri. "După ce a devenit public acest proiect, au apărut prezumtivi proprietari. În niciun document nu apare ca proprietar o asociație sportivă. SOMACO a vândut la Metalul, iar Metalul a vândut unei persoane fizice,care a fost consilier, ( n.red Valentin Șurghie). Tocmai pentru a apăra acest obiectiv am spus să inițiez acest proiect.Și cu el, și fără el, sala merge mai departe.

Nimeni nu are hârtii așa cum are Primaria Constanta. Acum, că începe lucrarea, au zis să facă rost de bani", a spus Făgădău.

"Ne aflăm în fața unui prezumtiv proprietar, care nu a dovedit că e proprietar, în afară de niște facturi făcute între ei, asta nu inseamnă că le vom da banii,doar dacă instanța va dovedi ca sunt proprietarii corpurilor de acolo.Dar,așa e la modă în Constanta,să blocăm proiecte. Conservăm dreptul municipiului asupra acestui obiectiv.Complexul acela va înflori" a mai precizat edilul. "Dacă prezumtivul proprietar nu încetează cu hărțuiri, s-ar putea să se trezeasca cu plângere penală" a completat primarul.

M.P.

Citește și: Primăria EXPROPRIAZĂ trei imobile pentru construcţia Sălii Polivalente! Iată cine sunt proprietarii şi câţi bani vor primi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru 5 mii de locuri, mai bine nu mai faci!
6
1
Acea sala nu se v-a ridica. Nu esti capabil ca primar sa incepi un proiect. De cativa ani ai zis de acea sala, si nimic.
7
1
imputiti de la branza
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102