REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

F1: Lewis Hamilton spune că viaţa sa nu avea niciun înţeles până când a devenit vegan

F1: Lewis Hamilton spune că viaţa sa nu avea niciun înţeles până când a devenit vegan

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 382

Campionul mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a vorbit despre starea ''deplorabilă'' a planetei şi a susţinut că viaţa sa nu avea niciun înţeles până în momentul în care a devenit vegan, scrie Reuters.

Într-o relatare pe contul său de Instagram, unde are peste 13 milioane de urmăritori, Hamilton a provocat iniţial îngrijorare atunci când a început o serie de postări în care afirma că 'îi vine să renunţe la tot.

''De ce să te agiţi atunci când vezi câtă mizerie este în lume şi mai ales când observi că oamenilor nu le pasă'', a scris printre altele Hamilton (34 ani), ridicând suspiciuni în rândul fanilor cu privire la starea sa de sănătate mintală, aceştia dându-i mesaje de încurajare.

Ulterior, el a venit cu precizări, menţionând că s-a referit la situaţia mediului înconjurător şi i-a invitat pe urmăritorii săi să devină vegani.

''Chiar şi acum sunt trist când mă gândesc încotro se îndreaptă această lume. Distrugerea rasei umane este din ce în ce mai posibilă în condiţiile în care exagerăm cu exploatarea resurselor noastre. Lumea este un loc încurcat. Liderii ei sunt needucaţi. Sau poate nu le pasă de mediul înconjurător. Eu vreau ca viaţa mea să însemne ceva şi sincer, până acum, aceasta nu a avut niciun sens'', a punctat pilotul echipei Mercedes, care a adăugat că vrea să contribuie la rezolvarea problemelor.

Hamilton a devenit vegan în urmă cu doi ani, iar recent a devenit investitor la un lanţ de restaurante unde se serveşte mâncare vegană.

Comentariile campionului en titre din Formula 1 vin în contextul în care gruparea ecologistă Extinction Rebellion a organizat acţiuni de protest în mai multe ţări, inclusiv în Marea Britanie, Germania, Austria, Australia, Franţa şi Noua Zeelandă, pentru a forţa guvernele lumii să reducă emisiile de carbon şi să prevină criza climatică, despre care anumiţi experţi afirmă că va cauza foamete şi colaps social la nivel global.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369