REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fabrica Dobrogea transportă pâine pe podeaua mașinii!

Fabrica Dobrogea transportă pâine pe podeaua mașinii!

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:14 8321

Pâinea ar trebui să reprezinte ceva ”sfânt”, atât pentru consumatori cât și pentru cei care o comercializează sau cei care se ocupă de transportul acesteia. Șoferul unei binecunoscute fabrici de pâine din Constanța este acuzat că a transportat în condiții neigienice pâinea destinată spre vânzare unor chioșcuri de cartier.

click pe imagine

Conform spuselor unei constănțence care a fost martoră la această scenă, șoferul transporta pâinea în condiții total neigienice, acestea fiind ținute pe podeaua mașinii, fără a fi protejate în vreun fel de eventualii microbi. ”Consider că e de datoria mea ca oamenii să știe ce pâine cumpără. Eu am copil, ei au copii și această pâine nu trebuie sub nicio formă să ajungă pe masa oamenilor. Mai ales în această perioadă. De ce sunt transportate așa, se știe că sunt transportate așa? Sunt pâini de retur sau așa le livrați oamenilor?”, sunt nemulțumirile exprimate de către constănțeancă.

click pe imagine

Contactați de către ziarul Replica în legătură cu această situație, iată ce au avut de spus reprezentanții Dobrogea Grup: ”Apreciem sesizările venite din partea consumatorilor și acestea urmează procedurile standard de investigare internă. În urma verificării situației, am constatat că s-au deteriorat 2 navete de pâine, iar aceste pâini au fost puse de o parte pentru a fi returnate la fabrică în scopul închiderii documentelor contabile (aviz, facturi) și apoi pentru a fi distruse.

Așa arată mașinile noastre încărcate cu pâine. După cum se observă, pâinea este transportată în navete, în condiții de siguranță. Astfel de evenimente se intampla, insa produsele deteriorate nu ajung catre magazine sau catre consumatori, ci se intorc in depozit/ fabrica pentru incheia formalitatile contabile si apoi aceste produse sunt distruse. Noi, la Dobrogea Grup, suntem preocupați în primul rând de tot ce ține de calitatea produselor noastre și mai ales de siguranța alimentară. Mai mult, în această perioadă, am luat măsuri suplimentare de protecție și siguranță alimentară tocmai pentru a ne asigura că avem o contribuție pozitivă în comunitate și în viața consumatorilor noștri. Vă mulțumim că ne-ați sesizat această situație și în fiecare zi luăm măsuri suplimentare pentru depozitarea/transportul produselor noastre, chiar și a celor deteriorate.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun asa, cand mancati paine de pe jos va intariti sistemul imunitar ca sa puteti lupta mai eficient cu virusul chinezesc.
3
0
Alooo.....protectia consumatorului... Raspunsul asta e o mare vrajeala Verificati toate firmele si veti vedea intradevar .cum se transporta painea.. Ps..de parca nu ati stii
4
10
Si ce vr3ti sa duca painea pe caricioplan?.
2
2
Mda. Cumparati paine de la Vel Pitar. E rezistenta la bacterii si mucegaiuri, are 7 chimicale in ea.
10
1
Replica. De CACAT sunteti
15
9
Pare o stire falsa ca sa sperie lumea sa nu mai cumpere paine neptun. Dar concurenta nu sunt in stare sa faca o paine calumea, majoritatea ba se usuca imediat ce o scoti din punga, ba are gust de carton, ba e faramicioasa.
21
8
sigur o sa se autosesizeze institutiile si o sa cerceteze, aici e grav, trebuie luate masuri urgent
14
21
Hehe , daca va cere 4-5 lei pe o paine ,ziceti ca lumea e a dreaq,voi vreti painea milogului la 1 leu,pai ce sa fac cu leul vostru?Am dat 4600 lei numai pe un amortizor la GL-ul meu!
8
9
Concurenta umbla cu stiri false in plina pandemie e rea-vointa
23
12
Inca de pe timpul comunismului vedea painea cazuta pe pamant, luata frumos si pusa in naveta.
11
0
Bai, pozele sunt realizate de Corina Bacanu, de la ea de pe Facebook si se intampla in Bucuresti. Fabricati stiri mai nou?
25
10
Niste mincinosi cei de la Dobrogea ! In astfel de conditii care lasa de dorit livreaza painea inclusiv cea neambalata.O amenda usturatoare ca sa simta, nu numai profitul este interesul.
19
20
lazile naveta, rafturile,mainile vanzatorilor care manevreaza banii, etc!dasta am ajuns si o sa ajungem si mai rau!
13
5
Auzi tu o constanteanca .....sursa fb, evident
25
1
Ce facea ?povestesteqc dobrogea
5
0
soferul ala are o traista ciudata la nadragi are pemparsi sau sio fi bagat o paine acolo sa o tina proaspata pentru clientii premium ai magazinului? in alta ordine de idei am aflat cu muuulti ani in urma de la cineva care lucra la aceasta fabrica cum fac ei painea si de atunci nu am mai luat nimic de la ei nici paine nici altceva
17
30
Parca stirea de pe FB era despre o livrare de paine in Berceni , de sambata , nu din Constanta . Sa va credem ?
30
3
neptun e cea mai proasta calitativ. axum o mai da si pe jos.
26
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367