REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FACE CINSTE CONSTANȚEI! Un sportiv de 17 ani de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, medaliat cu aur la triatlon!

FACE CINSTE CONSTANȚEI! Un sportiv de 17 ani de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, medaliat cu aur la triatlon!

Replica API 2 martie 2018 | 00:37 832

Cristian Tranulea

Un tânăr de 17 ani, din Constanța, Cristian Tranulea, elev la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța și membru al Asociației Club Sportiv Bike Squad (Giant Team România), a impresionat la categoria juniori, la triatlon. Pe 25 februarie a.c., la Complexul Olimpic Sydney 2000 a fost organizată Cupa Federației la Aquathlon, care a contat și ca bareme de verificare pentru loturile naționale de triatlon. Peste 100 de sportivi s-au prezentat la startul compețiției, veniți de la 18 cluburi afiliate Federației de Triatlon.

Constănțeanul Cristian Tranulea a obținut la alergare un timp de 17,24, iar la înot s-a impus cu un timp de 8,41, astfel că punctajul final, de 26,05, l-a clasat pe primul loc al clasamentului și i-a adus prima medalie de aur din anul acesta.

„Primul test din acest an a venit la Cupa Federației, cu un rezultat foarte bun pentru mine. Ziua a debutat cu victoria mea la înot, aici se vede clar munca depusă în atâția ani, alături de cel care m-a crescut și mi-a dat dragostatea pentru sportul de performanță, domnul Octavian Tileagă, iar apoi alergarea a fost una strategică, instructajul domnului antrenor Filip Grigorescu fiind foarte eficient, drept dovadă am rămas constant încă din primul tur de alergare și am avut forță și pentru un sprint final. Mulțumesc enorm de mult domnului Răzvan Ionuț Florea (Atena Sport Club), care m-a motivat, m-a susținut și m-a ajutat până acum, însă acest an îl încep cu o medalie de aur la juniori și cel mai bun timp la general, pentru nouă mea echipă, ACS Bike Squad (Giant Team România). Mulțumesc domnului Imre András, pentru sustinere prin Programul MOL de promovare a talentelor și tuturor care sunt mereu alături de mine, promit să nu dezamăgesc!”, este mesajul transmis de Cristian Tranulea, pe pagina personală de Facebook.

„Sub îndrumarea antrenorului Octavian Tileagă, cu doar doi ani de antrenamente, Cristian a ajuns în elita categoriei sale de vârstă, iar după trei ani, el a cucerit prima sa medalie, devenind vicecampion național la proba de înot (50 m liber). După încă un an de muncă, el a devenit campion național la triatlon și a fost cooptat în lotul național de triatlon al României. În 2018, el a debutat într-o nouă echipă, în cadrul Asociației Club Sportiv Bike Squad, iar la Cupa Federației, organizată la Izvorani în 25 februarie, el a câștigat medalia de aur la categoria juniori și a obținut cel mai bun timp la general. Cristian a obținut o sponsorizare în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor, ediția 2017”, au transmis reprezentanții Fundației pentru Comunitate.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Triatlon din doua probe? Unde e ciclismul? Sau nu mai stiu eu?
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218