REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FACE CINSTE MANGALIEI! Un băiat de 11 ani, exemplu pentru comunitate!

FACE CINSTE MANGALIEI! Un băiat de 11 ani, exemplu pentru comunitate!

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:41 859

Un copil de 11 ani din Mangalia poate fi dat drept exemplu comunității locale, dar și întregii țări, pentru gesturile umanitare pe care le face. De câțiva ani, Denis Aurel Saladuc este voluntar al Asociației Umanitare Solidarity Children din Mangalia – ba chiar este cel mai tânăr membru al organizației, după cum mărturisește președintele Daniel Filon - și în mod constant realizează acte umanitare, din bănuții pe care îi economisește singur.

„El este cel care, în urmă cu trei ani, când avea doar opt ani, de Sf. Nicolae, își spărgea pușculița și din bănuții economisiți, a cumpărat pungi cu cadouri și m-a rugat să îl însoțesc pentru a le dărui copilașilor internați în Secția TBC – Osteoporoză din Spitalul Municipal Mangalia.

De atunci au urmat și alte fapte bune pentru copiii mai puțin favorizați din partea lui Denis, iar astăzi, dis de dimineață (n.r. miercuri, 12 seotembrie a.c.), la ora 9,30, a dorit să îl însoțesc la Școala Gimnazială Sf. Andrei din Magnalia, acolo unde și învață, fiind elev al acestei școli în clasa a V-a, unde a dorit să vină în sprijinul colegilor lui mai mici, dăruind două ghiozdane echipate cu rechizitele necesare, alături de alte două ghiozdane oferite pentru o fetiță și un băiețel de doamna Alina Petre și domnul Buri Florin, cărora le mulțumim frumos pentru implicare și donațiile oferite.

Acești copii care au primit ghiozdanele locuiesc în zonele Zootehnie și Barieră și au fost urgențe pentru noi; doamna Cirimpei Luminița ne-a contactat cu o zi în urmă ne ruga să-i ajutăm, acești copii începând școala fără ghiozdane și rechizitele necesare.

Și totuși, de dimineață, dragul nostru Denis a mai oferit unei familii de tineri, care luna aceasta vor deveni părinți, îmbrăcăminte pentru nou născuți, premergător, dar și alte lucruri folositoare; tot acestei familii am dăruit hăinuțe din partea doamnei Vasilica Marinela Vlădescu și domnului Ionuț Vlădescu. (...) Materialele foto și video în care apar minorii sunt făcute publice cu acordul părinților și sunt proprietate a Asociației Umanitare Solidarity Children. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul de prețuire transmis de Daniel Filon, președintele organizației.

F.B.

Sursă: Asociația Umanitară Solidarity Children, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Denis nu este nici pe departe pui de beizadea. Face parte dintr-o familie onesta, cinstita si care la randul lor intampina greutati. O familie normala. Dar este usor sa arunci cu piatra, in oamenii despre care nu stii absolut nimic. Pe care nu-i cunosti. Inseamna ca si eu sunt pui de beizadea daca fac astfel de actiuni zi de zi...nu? Un exemplu, macar unul vreau sa vad cu un pui de beizadea care a facut sau va face astfel de lucruri.
5
0
Denis este un exemplu de copil educat frumos de parinti si de scoala. Orice veti spune rau despre el, nu va fi despre el, ci despre voi, cei care comentati negativ. Eu, personal, garantez pentru bunul sau simt, omenia si onestitatea gesturilor sale si implicarea sincera in tot ceea ce face. Este un copil elegant, care invata bine si caruia ii pasa de lumea din jurul sau.
4
3
In mod special pentru ,,,,,,,,, Ia spune cand ai facut ultimul gest de umanitate. Lipsa de empatie de umanitate din comentsriu,spune multe. Si ce daca sa zicem ca e fiu de beizadea,el face nu comenteaza. Sa judeci un copil spune multe despre caracterul unora.
2
1
ii face reclama,,un pui de beizadea.
2
9
Foarte frumos. Chiar un exemplu.
5
0
E si frumos si generos Dumnezeu o sa i scoata in cale numai oameni buni lui Denis Sa fie sanatos si norocos .
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614