REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FĂGĂDĂU a câștigat prima RUNDĂ cu ANAF. Urmează BĂTĂLIA FINALĂ pe EXECUTARE SILITĂ

FĂGĂDĂU a câștigat prima RUNDĂ cu ANAF. Urmează BĂTĂLIA FINALĂ pe EXECUTARE SILITĂ

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 4367

ANAF a demarat, împotriva lui Decebal Făgădău, procedura de executare silită în temeiul unui titlului executoriu reprezentat de o sentință pronunțată de Tribunalul Constanța pentru suma de peste 35.000 lei, ce provine din amenzi. Amenda a survenit după ce primarul Constanței nu a pus în executare două hotărâri judecătorești, într-o speță ce vizează aprobarea unui PUZ. Primarul a contestat măsura, solicitând, în primă fază, anularea executării titlului, dar și suspendarea acestuia, motivând faptul că nu el are calitate de debitor ca persoana fizică, ci autoritatea publica locală.

Prima instanță a apreciat că se impune suspendarea executării silite, motiv pentru care a admis, pe fond, cererea formulată și a dispus suspendarea executării silite pornite în dosarul de executare silită. ”Admite cererea de suspendare a executării silite. Dispune suspendarea executării silite pornite in dosarul de executare silită pana la soluționarea dosarului nr 25783/212/2019 al Judecătoriei Constanta”, se arată în minuta de fond a instanței.

Click pe imagini!

ANAF insistă să-i ia banii! Totul a pornit de la PUZ-ul din Faleză Nord

Numai că, ANAF a formulat recurs. Pe 21 mai, instanța ierarhică Judecătoriei, adică Tribunalul Constanța, a respins recursul ANAF, așa că a fost suspendată executarea pornită împotriva edilului, până la finalizarea dosarului ce vizează anularea titlului executoriu. Precizăm că s-a început executarea silită în dosarul în care Mihai Florin Valentin a obținut, definitiv, în instanță, obligarea administrației locale la elaborarea PUZ-ului din Faleză Nord, acolo unde investitorul vrea să ridice un bloc, în zona Universității Spiru Haret, spre plajă.

Reamintim că, recent, Făgădău a reușit să obțină suspendarea altui titlu executoriu emis de ANAF, reprezentând amendă aplicată pentru nerespectarea unei hotărâri.

Citește și:Făgădău are POPRIRE pe conturi pentru NEEXECUTAREA unei hotărâri judecătorești

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A dat bani nerambursabili lui vitcu dana, sora infractorului vitcu iulian cu plaja dacica
2
0
Gresit! Fagadau cu toata clica lui, sunt asigurati pentru 4 - 5 vieti. Ne vor sfida in continuare si evident ca nu vor pati nimic. De ce credeti ca au fost infiintate acele privilegii pentru casta magistratilor ca si pentru alte caste?
2
0
Alupigus la plural...fermecatilor. Sa luati jegul de pe oaie, lui Deci.....
2
2
uluitor , si senzational totodata
2
0
Proces cu ANAF - probabil singura lui realizare. Hai, jokere, ca mai ai cateva luni si iti cauti de munca. Poate te angajeaza Babu la firma aia jmekera a lui. Il luati si pe Rasauteanu cu voi si va mintiti unul pe altul cu parcari etajate, sali polivalente, pasaje, masaje. Va aratati desene, faceti popici, vi-i baati unul altuia samd. Fun. AMR
7
0
Dar despre faptul ca beneficiarii indemnizatiilor si pensiilor speciale din justitie i-au dat dreptate fagadaului, ce spuneti? I-au tras o UE cetateanului nedreptatit, din banii caruia sunt platiti regeste?
8
0
Postacul lui Fagadau.Te-am recunoscut dupa limbaj.Esti din neamul pesedistilor.De la deputatul Mitraliera pana la Bacalbasa si de la Bacalbasa pana la Tit Brailoiu toti vorbiti la fel de vulgar.Murdare si dezgustatoare fiinte mai sunteti.Bleah ! Ce neam spurcat.
12
2
Fagadau cel mai bun primar, serios, hotarat, cinstit, implicat. Doar nu-l vreti pe infectatul mincinos Chitac. Ce, vreti sa aduca ciuma galbena in tot orasul, sa va infesteze pe toti.
4
13
OM DE NIMIC!!! NOI NE RACIM GURA IAR EL ISI PINE SPAGILE LA SALTEA...
10
2
Dl.Fagadau.Vedeti ce faceti cu afisul eretic cu jignire la adevaratii Sfinti, cu asa zisul doctor sfant co-vid, din fata Parcului de la Primarie-Prefectura, de pe Traian, pus acolo. Dati-l jos pana nu e prea tarziu. Puneti-l pe Iisus acolo.Merita. Doctorul suprem.Am inteles ca sunteti de pe langa aromani de pe la Altan Tepe...nu prea se vede spiritul credincios. Nu prea.Amin.
1
3
Adormit al Constantei! Vrea dar nu poate!
11
1
draga de sub mine pupal in ula sa se faca bun
2
9
Primar de rahat.Nu exista ceva mai dezgustator decat acest nemernic rosu care l-a copiat pe Mazare pana in ultimul detaliu.Huooo !
20
2
De doi lei, care nu a facut mai nimic din ceea ce a promis in 2016.
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218