REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FĂGĂDĂU a dat PAZA ORAŞULUI unui fost POLIŢIST condamnat pentru FURT

FĂGĂDĂU a dat PAZA ORAŞULUI unui fost POLIŢIST condamnat pentru FURT

Replica API 20 noiembrie 2020 | 00:16 14431

Făgădău a dat pe mâna unui fost polițist condamnat pentru furt bunurile publice și private aparținând municipiului Constanța! Înainte de alegerile locale din 27 septembrie, la Primăria Constanța a avut loc licitația deschisă pentru achiziția serviciului de asigurare a integrității bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța. La procedură au participat: SC Transguard Security și Bronic Security SRL, firmă deținută de fostul socru al Denisei de la Bambi, Ștefan Brotac.

Ştefan Brotac

Cea din urmă societate a fost declarată câștigătoare, însă firma constănțeană a contestat procedura la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor, solicitând anularea rezultatului procedurii comunicat pe 30 septembrie, a raportului procedurii, a actelor subsecvente, inclusiv a rezultatului evaluării propunerilor financiare și obligarea primăriei la reevaluarea ofertei SC Transguard Security SRL și la reluarea procedurii de achiziție. Primăria încearcă, acum, să rezolve situația

Decizia Consiliului National de Solutionare a Contestațiilor

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația depusă de SC Transguard Security SRL, pe motiv că nu au fost respectate prevederile legislației în vigoare și a dispus anularea raportului procedurii de atribuire și actele subsecvente. Primăria Constanța a fost obligată la reevaluarea ofertelor cu respectarea prevederilor documentației de atribuire. Urmare a deciziei CNSC, Primăria Constanța a formulat plângere în instanță, pe 18 noiembrie.

Denisa şi fiul lui Ştefan Brotac

SC Bronic Security SRL, deținută de un fost polițist condamnat pentru furt

La jumătatea anilor ’90, doi ofițeri de la Serviciul Judiciar al Poliției Capitalei erau arestați pentru furt, scrie presa centrală. Cei doi, îmbrăcați în uniforme, opreau TIR-urile care circulau pe șoseaua de centură, legitimau șoferii, apoi le furau banii. Scoși din poliție o dată cu arestarea, Ștefan Brotac și Dorian Necula, căci despre ei este vorba, au fost condamnați cu suspendare. În 2003, Ștefan Brotac a înființat compania de securitate – Bronic Security care, în 2008, a devenit asociată alături de Brotac în firma Bronic Guard. Din 2005, Brotac a devenit detectiv particular.

Fiul lui Brotac, Cornel, a fost căsătorit cu cântăreața Denisa Tănase, de la Bambi.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CHITAC CONTINUE COTRACTUL MAFIOT FACUT DE FAGADAU UN AGENT TANAR DE LA BRONIC FACE SE SEFUL PARCULUI CERTANDU-SE CU PENSIONARII DIN TOMIS2 !!
1
0
Ma ta muie
1
3
M u i e Pesederistilor si familiilor corupte, hotilor, popilor si curvelor politice
9
4
Ce bine e cu Chitac, umbla cainii cu covrigi in coada pe strazile constantei, nivelul de trai a crescut considerabil, ne-a spalat si strazile cu apa osmozata... Vai vai ce bine e cu Chitac
6
7
Sa va dau la muie
3
2
va multumesc cind era eu mare voooi nu stiati cum sa imi sugeti pula! acum sunte tari in gura micimanilor
5
6
Sa va dau la muie de penelisti jegosi Ba saracilor o sa va ia Chitac si zaharul din cafea
7
11
Pai si cui te asteptai sa il dea ?
1
1
Acu pupatil si voi in cur
3
0
Fostul cuscru de cumatru vitreg al unui unchi de-al unei foste vecine
9
1
politistii e de 2 feluri : prinsi si neprinsi inca
14
4
Sa te ia naiba nea Nelule cu Iorgovan al tau si toti FSNisti,PDSRisti si PSDisti tai care ati dat legile astea in Romania care au favorizat toti tupeisti,hoti si infractori de toate felurile in tara asta dupa 1990,spunea un securist dupa revolutia confiscata de neocomunisti si avea dreptate pentru ca astia se stiau intre ei si ii stia si pe nea Nelu si ai lui:"nu va bucurati ma,aveti rabdare pentru ca in Romania o sa se ridice pleava societati".
12
3
ori taxa de protectie la fosti politisti cu PSD ori carantina cu PNL. Hmmmm.....
4
5
Sa se desfiinteze firmele de paza.
13
2
Hot la hot tage sau banii fac bani si paduchii tot paduchi.Pe cine vreti sa angajeze hotii din PSD ? Tot niste hoti "Noi suntem stanga ! Noi suntem PSD ! Noi suntem stanga ! Noi suntem PSD !" Ti-ai dracu !
11
5
Muie fanfaronului Fatalau, cel mai idiot primar din Romania. Babu si Fatalau va vom umple de flegme makidoni imputiti.
15
7
Executat impreuna cu toti complicii fara judecata sau averea confiscata si deportat in Siberia !
13
6
aleleleleeeeee sa moara feteleeeeee moarte la rumani borati fraerilor de mucani poponeti sarakiiiilor la confort urban cu voi ia sa vezi rumanilor cu mse face bani intorc cu lopata sarakilor
10
9
Firmele de paza paguba la stat
19
4
activisti pcr, toti care au trait pe bani multi castigati usor, dupa 90 au procedat la fel integrandu semajoritar in politica, comert, paza si protectie, cluburi , schimb valutar, jocuri de noroc, hoteluri, case de ... etc.tot ce e mai usor, cu bani repezi si multi
14
2
Mda...platim politisti, jandarmi, politisti locali sau , mai bine spus , gardieni publici...de ce este nevoie sa platim din bani publici firme de paza private?...nu mai intreb care este rezultatul, il vedem in jurul nostru in fiecare zi...
21
4
Ce Ulisse Fake are la mana
12
2
Prostul de chitac
6
14
Stie Mihaela,da la Achizitii......de unde?...de la Bogdan,de la CTBus,cum e cu firmele de paza.....
17
5
nea Chitac ,nici nu ai venit bine si gata,ai dat cu stangul in dreptul ?pai nene,noi te am votat sa faci curatenie de lepre si infractori ,nu sa i aduni din nou..Cta ,un oras putred ,cu oameni in fuctie la fel de putrezi .de kkt.uite ce fatza de interlop are asta cu tigaroiul lui .
35
5
ca asta nu e opera muistilor de judecatori ??? Da-le-as muie cu mult cacat !!!
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367